2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ilyen lenne a Dishonored 2 hullámvasútként

Hirdetés

Ilyen lenne a Dishonored 2 hullámvasútként

Azt már megszoktuk, hogy a modderek mindenféle extrém adaptációkat képesek megalkotni, viszont még ennek ellenére sem gondoltuk volna, hogy a Dishonored 2 emlékezetes világát pont egy vidámpark szimulátorban láthatjuk majd viszont.

Az utóbbi évek menedzsment játékaiból mindenképpen kiemelkedik a Rollercoaster Tycoon szellemi utódjának tekinthető Planet Coaster, melyben mindenféle részletgazdag hullámvasutakat építve nyűgözhetjük le virtuális látogatók ezreit. Brad Hamilton úgy gondolta, hogy ez tökéletes platform lehet legújabb alkotásához, melynek lényege, hogy a Dishonored 2 helyszínét, Karnacát reprodukálja egy vidámparki attrakció formájában.

Hamilton rengeteg apró részletre odafigyelt, hogy egyben legyen a hangulat, az pedig külön említésre méltó, hogya sztori főbb pontjait is érinti, persze amennyire a játék korlátai engedték.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/dishonored-2-planet-coaster-karnaca-hullamvasut-254775.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt élned, halnod kell! - SCUM Livestream

Itt élned, halnod kell! – SCUM Livestream

A SCUM tavaly nyáron debütált a Steam Early Access programjában, és az év egyik legjobban …