2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Így tehetsz arról, hogy a következő hétfőd a legjobb legyen!

Hirdetés

Így tehetsz arról, hogy a következő hétfőd a legjobb legyen!

Ebben a már-már sértően nagy melegben nem könnyű eldönteni, hogy kimozduljunk-e a szabadba, vagy inkább otthon maradjunk a – jobb esetben – kellemes hőmérsékletűre hűtött szobában, de van egy köztes megoldás is, amit érdemes megfontolni.

Augusztus 19-én, hétfőn Balatonfüreden veszi kezdetét az őszi PlayIT-szezon, így az ország nyugati felében élő játékosok sem maradnak ki az élményből. Csúcsgépeken és erős konzolokon próbálhatjátok ki a legújabb játékokat, VR-eszközöket; lesznek okostelefonok és táblagépek, monitorok és tévék, meg mindenféle gamer perifériák, melyek között megtalálhatjátok azokat, amelyek a következő néhány évben végig hűen szolgálnak titeket, akkor is kitartanak mellettetek, amikor a lag vagy a béna csapattársak miatt nehezebben tudtok uralkodni ösztöneiteken. Ha élőben is megmutatnátok, hogy tényleg nem a saját képességeiteken múlik a győzelem, induljatok a versenyeken, és ha elég jók vagytok, nem távoztok üres kézzel! A lootgyűjtéshez egyébként az is elég lehet, ha jegyetek mellé kapott (minél nagyobb szintű, annál több jár) vagy az aktivitások során szerzett loot kuponokkal indultok az óránkénti sorsolásokon.

Ha pihentetnétek a szemeiteket, a társasjáték zónában találhattok magatoknak valami szuper újdonságot, vagy a Magyar Honvédség standjánál bizonyíthatjátok be, hogy a mai fiatalokban is van azért erő és kitartás. 

Hirdetés

Youtuberek is lesznek bőséggel: Baluka, Gery, Nerdhub, Paplovag, Ruben és Videojáték Zsolti várják majd visszafojthatatlan lelkesedéssel, hogy váltsatok velük néhány szót, aztán mehet a dedikálás, közös kép, amit akartok.

Érdemes mihamarabb lefoglalni jegyeteket online a PlayIT oldalán, személyesen a Media Markt veszprémi és székesfehérvári üzleteiben, vagy a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület – Tourinform Irodában hiszen a Deluxe, a Collector’s és az Excellent VIP belépők csak elővételben kaphatók! Normál jegyet a rendezvény teljes időtartama alatt vásárolhattok a helyszínen. További információk a hivatalos oldalon találhatók, de érdemes követni a PlayIT Show Facebook oldalát is a bejelentésekért!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/playit-balaton-20190812-266932.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Mandalorian 6. rész kritika - a Ravasz, az Agy és a füstölgő kliséhalom

The Mandalorian 6. rész kritika – a Ravasz, az Agy és a füstölgő kliséhalom

Kissé vegyes érzelmekkel vártam a hatodik epizódot az álarcos fejvadász és übercukimuki Yoda-babája kalandjaiból. Bár …