2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Hódít a Roblox – 87%-ot emelkedett a bevétel a tavalyihoz képest

Hirdetés

Hódít a Roblox – 87%-ot emelkedett a bevétel a tavalyihoz képest

A mainstream játékvilágban általában véve nem nagy kap túl sok figyelmet a Roblox, viszont ettől függetlenül tény, hogy hihetetlen nagy sikere van, főleg az ifjú gamerek (vagy a Minecraftot kedvelő közönség) körében. Úgy tűnik, hogy hamarosan még nagyobb sikereket tudhat magáénak a játékot fejlesztő Roblox Corporation, ugyanis az elmúlt üzleti évben elképesztő növekedésen ment keresztül a játék.

A Sensor Tower nevű üzleti elemző cég szerint a Roblox bevétele 87%-ot nőtt az előző üzleti évhez képest, ami azt eredményezte, hogy nagyjából 486 millió dollárt kerestek a játék fejlesztői az App Store-ban és a Google Playen.

A játéknak egyébként jelenleg több, mint 60 millió aktív játékosa van, akiknek nagy része az Egyesült Államokból és Angliából, viszont a cég nemrég bejelentette, hogy hamarosan európai nyelveken is megjelenik majd a játék, értelemszerűen a nemzetközi terjeszkedés elősegítésének érdekében.

Ti próbáltátok már a Robloxot? Mik a benyomások?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/roblox-bevetel-novekedes-254772.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

World of Warcraft Classic - kiszivárogtak az első képek a bétából

World of Warcraft Classic – kiszivárogtak az első képek a bétából

A Blizzard valamikor nyárra ígérte a World of Warcraft Classic rajtját, az emberek pedig egyre …