2018. december 11., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Hív a kötelesség – Call of Duty: Black Ops 4 Livestream

Hirdetés

Hív a kötelesség – Call of Duty: Black Ops 4 Livestream

Az idei Call of Duty több szempontból is furcsa. Egyrészt a Zombie módban már gladiátorként harcolhatunk vadállatok ellen, másrészt meg ugye egyáltalán nincs egyjátékos kampány. Van viszont helyette egy Blackout névre keresztelt battle royale mód.

Néhány héttel ezelőtt már kipróbáltuk a bétát, ami kifejezetenn jónak tűnt annak ellenére is, hogy a szerverek bizony nem voltak valami combosak. A mai streamben valószínűleg a hagyományos multival fogunk bemelegíteni, aztán megpróbálunk nyerni egy Blackout kört is. Pontban 3-kor kezdünk.

Streamelünk majd egyet csapatosan is, na meg persze az év többi nagy durranása sem marad ki, szóval mindenképp érdemes feliratkozni.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/gstv/call-of-duty-black-ops-4-livestream-254499.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Visszadobták a Metro 2033 film forgatókönyvét, egyelőre nem dolgoznak tovább rajta

Visszadobták a Metro 2033 film forgatókönyvét, egyelőre nem dolgoznak tovább rajta

Már több izgalmas játék készült Dmitry Glukhovsky népszerű könyvsorozatához, ráadásul jövőre megérkezik a Metro: Exodus, …