2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Hitman 2 – mától New Yorkba utazhatunk

Hirdetés

Hitman 2 – mától New Yorkba utazhatunk

A Hitman 2 elődjével ellentétben nem epizódokra bontva jelent meg, egyben kaptunk egy kielégítően tartalmas kezdőcsomagot, amit további DLC-kkel bővít az IO Interactive. Az első fizetős pálya a The Bank, mely PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is a mai nap folyamán válik elérhetővé az Expansion Pass és az Expansion Pack 1 vásárlóinak.

Természetesen mindent kapunk, amit az egyes helyszínek kínálnak: új kampányküldetést, kihívásokat, feloldható tartalmakat, eszközöket és öltözékeket. A történet szerint a célpontunk Athena Savalas, a Milton-Fitzpatrick pénzügyi óriásvállalat New York-i bankjának igazgatója, aki bűnözőknek segít adót csalni, pénzt mosni, és nem gondol bele, hogy tetteivel hogyan teszi tönkre a bank ügyfeleinek életét. Ha vele végeztünk, adatokat is ki kell hoznunk.

Valószínűleg este 7-re minden platformon elérhetővé teszik a júniusi frissítéssel együtt,, figyeljétek a Store-t, frissítsétek a játékot.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/hitman-2-new-york-265057.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Philips 326M6VJRMB teszt - gamer monitor konzolos játékosoknak

Philips 326M6VJRMB teszt – gamer monitor konzolos játékosoknak

A Philips termékkínálatában elég sokféle monitor található. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy legutóbb …