2019. január 22., keddMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Hitman 2 – ezzel a trailerrel indulunk gyilkos küldetésre

Hirdetés

Hitman 2 – ezzel a trailerrel indulunk gyilkos küldetésre

Az első Hitman 2 tesztek már megérkeztek, így minden bizonnyal ezekben a percekben sem unatkozik kedvenc bérgyilkosunk, hamarosan pedig még több munkája lesz, ugyanis pár nap múlva a rajongók is átvehetik felette az irányítást (Sean Bean karaktere pedig fogalmazhatja a végrendeletét). 

Noha nemrég az IO Interactive röviden már bemutatta a Hitman 2 lényegét, természetesen a megjelenést sem hagyták kedvcsináló nélkül, ez pedig egy hihetetlenül hangulatos launch trailert eredményezett, amelyben a 47-es ügynök azt teszi, amit mindenki másnál jobban és stílusosabban tud. 

A Hitman 2 megjelenése november 13-án várható többek között hat változatos helyszínnel, izgalmas játékmódokkal (Ghost Mode, Sniper Assassin), továbbfejlesztett játékmenettel és új Elusive Targetekkel. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/hitman-2-gameplay-launch-trailer-255566.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hogyan lehet streaminggel internetszolgáltatást reklámozni?

Hogyan lehet streaminggel internetszolgáltatást reklámozni?

Esport Universumos cimboráink már tavaly szeptemberben is rendeztek egy Heartstone Magyar Kupa powered by Vodafone elnevezésű …