2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Hitman 2 – ezzel a trailerrel indulunk gyilkos küldetésre

Hirdetés

Hitman 2 – ezzel a trailerrel indulunk gyilkos küldetésre

Az első Hitman 2 tesztek már megérkeztek, így minden bizonnyal ezekben a percekben sem unatkozik kedvenc bérgyilkosunk, hamarosan pedig még több munkája lesz, ugyanis pár nap múlva a rajongók is átvehetik felette az irányítást (Sean Bean karaktere pedig fogalmazhatja a végrendeletét). 

Noha nemrég az IO Interactive röviden már bemutatta a Hitman 2 lényegét, természetesen a megjelenést sem hagyták kedvcsináló nélkül, ez pedig egy hihetetlenül hangulatos launch trailert eredményezett, amelyben a 47-es ügynök azt teszi, amit mindenki másnál jobban és stílusosabban tud. 

A Hitman 2 megjelenése november 13-án várható többek között hat változatos helyszínnel, izgalmas játékmódokkal (Ghost Mode, Sniper Assassin), továbbfejlesztett játékmenettel és új Elusive Targetekkel. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/hitman-2-gameplay-launch-trailer-255566.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - felújítva kapjuk meg a zombis szériát

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – felújítva kapjuk meg a zombis szériát

A Telltale Games csődje miatt majdnem befejezetlen maradt Clementine története, viszont a Skybound a rajongók …