2018. október 19., péntekMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 282,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 282,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Hét filmre szerződött le a Marvel Kapitányt játszó színésznő?

Hirdetés

Hét filmre szerződött le a Marvel Kapitányt játszó színésznő?

Csak nagyjából sejthetjük, hogyan alakul a Marvel filmes univerzumának jövője a Bosszúállók 4 után. Az biztos, hogy nem lesz megállás. 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Kapitányt alakító Brie Larson nagyjából 5 millió dollárt kap az első filmben való szerepléséért, viszont hosszú időre aláírt a Marvellel, legalább hét filmben fog szerepelni. A színésznő Twitteren csak annyit írt, hogy ez nem igaz, de nem részletezte válaszát, úgyhogy nem tudjuk, az összeg, a filmek száma, vagy az egész nem stimmel-e.

Háromszor ennyi pénz, 15 millió jár Scarlett Johanssonnak a közelgő Fekete Özvegy filmért, de ő már hat moziban alakította a karaktert. Chris Evans és Chris Hemsworth is ennyit kapnak filmenként. Ezeket a számokat a Marvel nem erősítette meg, a THR-nek csak meg nem nevezett források nyilatkoztak, de az oldal bízik bennük. 

Mindenesetre annak örülünk, hogy Marvel Kapitány karakterével hosszútávra terveznek, és kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő. A filmet március 7-én mutatják be a hazai mozik.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/marvel-kapitany-brie-larson-254464.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead: The Final Season - a Telltale-es stáb fejezheti be

The Walking Dead: The Final Season – a Telltale-es stáb fejezheti be

A Skybound megerősítette, hogy segít a The Walking Dead: The Final Season befejezésében és kiadásában, …