2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Heavy Rain – már játszható a PC-s demo

Hirdetés

Heavy Rain – már játszható a PC-s demo

Valószínűleg eléggé megörült a PC-s tábor, amikor kiderült, hogy a Quantic Dream korábban Sony-exkluzív címei asztali gépekre is megjelennek a közeljövőben. Az első játék már jövő hónapban elérhetővé válik az Epic Games Store-on, de előtte még bárki szabadon kipróbálhatja azt.

A fejlesztők elérhetővé tették az Epic boltjában a Heavy Rain demóját, szóval néhány kattintás után már el is vihetjük egy körre a nem túl vidám kalandjátékot. A próbaverzió a játék első fejezetét tartalmazza, így Norman Jaydent és Scott Shelbyt irányíthatjuk, akik mindketten a rejtélyes Origami Killer után nyomoznak.

Egyébként korábban volt egy pici probléma a demóval, mert a letöltése után senki sem tudta elindítani azt a Denuvo védelme miatt, de a Quantic Dream gyorsan orvosolta a problémát, így most tökéletesen működik a dolog. Ha tennétek egy próbát a játékkal, akkor látogassatok el ide.

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …