2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / God of War – hamarosan megjelenik a képregény, már bele is pillanthatunk

Hirdetés

God of War – hamarosan megjelenik a képregény, már bele is pillanthatunk

Kétségtelen, hogy a PlayStation 4-exkluzív God of War az idei év egyik legsikeresebb és legnépszerűbb játéka. Nem is csoda, hogy a rajongók még többet szeretnének kapni Kratos és Atreus történetéből.

A Santa Monica Studios és a Dark Horse Comics együttműködésének köszönhetően ezúttal képregényes formában élhetjük át azokat a kalandokat, amelyek még a játék sztorija előtt játszódnak. A Dark Horse írója, Chris Robertson a hivatalos PlayStation Blogon már meg is osztott néhány képet is a projektről, közte a borítóábrával, concept arttal és két oldal történettel. Nézzétek meg ti is az alábbi galériában:

Robertson munkáját Tony Parker art director, számos Dark Horse munkatárs, valamint Cory Barlog és a Santa Monica Studio is támogatta, a végeredményre pedig nagyon büszkék, így mi is kíváncsian várjuk már a jövő heti megjelenést.

Ti szívesen olvasnátok a God of War előzménytörténetét?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/god-of-war-comic-preview-255609.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …