2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / God of War – hamarosan megjelenik a képregény, már bele is pillanthatunk

Hirdetés

God of War – hamarosan megjelenik a képregény, már bele is pillanthatunk

Kétségtelen, hogy a PlayStation 4-exkluzív God of War az idei év egyik legsikeresebb és legnépszerűbb játéka. Nem is csoda, hogy a rajongók még többet szeretnének kapni Kratos és Atreus történetéből.

A Santa Monica Studios és a Dark Horse Comics együttműködésének köszönhetően ezúttal képregényes formában élhetjük át azokat a kalandokat, amelyek még a játék sztorija előtt játszódnak. A Dark Horse írója, Chris Robertson a hivatalos PlayStation Blogon már meg is osztott néhány képet is a projektről, közte a borítóábrával, concept arttal és két oldal történettel. Nézzétek meg ti is az alábbi galériában:

Robertson munkáját Tony Parker art director, számos Dark Horse munkatárs, valamint Cory Barlog és a Santa Monica Studio is támogatta, a végeredményre pedig nagyon büszkék, így mi is kíváncsian várjuk már a jövő heti megjelenést.

Ti szívesen olvasnátok a God of War előzménytörténetét?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/god-of-war-comic-preview-255609.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Soulcalibur 6 - bejelentették a következő karaktert

Soulcalibur 6 – bejelentették a következő karaktert

Ahogyan a SoulCalibur VI tesztünkben is írtuk, a Bandai Namco verekedős játékszériájának legújabb darabja minden …