2019. július 23., keddMa Lenke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.23. Lenke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Játék / GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Hirdetés

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Ki így, ki úgy, de mindannyian igyekszünk feltölteni az elemeket az eseménydúsnak ígérkező év végi hajtás előtt. Shakespeare szavaival élve: “Once more unto the breach, dear friends, once more.”

HP – Visszatértem a Battlefield 1 multijába futkározni egy kicsit a lőtéren, és még mindig nagyon élvezem a felcser szerepet, még akkor is, ha nem én vagyok a legjobb katona, inkább amolyan Upham tizedes szinten mozgok, de mindig van nálam cigi, meg kedves vagyok a többiekkel. 

Mocsy – Elment nyomdába a novemberi GameStar magazin, így végre mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül belevethetem magam a Red Dead Redemption második részének a végigjátszásába. A négynapos hosszú hétvégén “csak” 38%-ot tudtam teljesíteni a sztoriból, nagyon remélem hogy végre sikerül kicsit tempósabban haladnom. Aztán persze megint az lesz, hogy órákon keresztül keresem a legendás fehér bölény nyomait a végtelen prérin.

Paca – Már majdnem befejeztem a Red Dead Redemption 2-t, és nagyon élvezem játszani, de őszintén szólva már a Hitman 2-n jár az agyam, és lélekben készülök a Just Cause 4-re is. Ilyen ez az ipar, nincs megállás.

Hirdetés

Szada – Még nem is szakítottam Meve-vel, de máris más csajokon jár az eszem, a szoknyavadász énemet pedig megpróbálom a Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry-ra korlátozni. Ezzel én is jól járok, Chavát is boldoggá teszem és a feleségem sem csépel el egy sodrófával úgy, mint a Pokoli szomszédokban szokás. Három legyet egy csapásra. Vagy inkább a legyet is röptében, hogy stílszerűek legyünk. 

Kivi – A Red Dead Redemption 2-vel még sajnos közel sem volt annyi időm játszani, mint szerettem volna, a hétvégén megpróbálok haladni a történettel. Emellett igyekszem elcsípni néhány meccset a Dota 2 Kuala Lumpur Major bajnokságból, aminek ezen a hétvégén zárulnak a csoportkörei, illetve a kieséses szakasz első két fordulója is.

Chava – Horrorhétvégét és utóhalloweent tartok a Call of Cthulhu végigjátszását és a lapzártát követően. Sorra darálom a The Hounting of Hill House, az American Horror Story – Apocalypse, valamint a Chilling Adventures of Sabrina epizódjait, de azért az ókori görögökről és a végóriáit élő vadnyugatról sem feledkezem meg.

Ti mivel játszotok a hétvégén?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/gamestar-jatekajanlo-hetvege-pc-konzol-handheld-mobil-20181110-255629.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Wolfenstein: Youngblood - később fog bekerülni a játékba a valós idejű ray tracing

Wolfenstein: Youngblood – később fog bekerülni a játékba a valós idejű ray tracing

Már csak néhány nap választ el minket a Wolfenstein: Youngblood megjelenésétől, amiben a legendás Blazkowicz …