2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Hirdetés

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Csendesebb időszak a mostani, ezért a jól végzett munka tudatában – bízunk benne, hogy nektek sem lesz okotok panaszra – nekiveselkedünk a pótolni valóknak, hátha leapaszthatjuk az évek során felhalmozott játékkupacot. Aztán persze egy év múlva majd itt siránkozunk, hogy már megint mennyi címet kellett félbehagynunk.

Szada – Továbbra is a Marvel’s Spider-Man pörög teljes erőbedobással, már a sztori 70%-ánál járok, de bőven akad még mit tenni azon kívül is, össze akarok gyűjteni mindent, feloldani minden pókrucit és leverni minden rosszarcot.

Paca – Végre rászántam magam, hogy megvegyem a Cupheadet, úgyhogy a hétvégén szerintem ezzel fogom tölteni az időt (megint ahelyett, hogy az AC: Odyssey-vel haladnék).

Hunter – Tegnap kijött a Catherine Classic PC-re, úgyhogy a hétvégi terveim között legalább három végigjátszás szerepel. Első körben a Katherine utat fogom lenyomni, mert jó kisfiú vagyok, aki szereti a happy endeket.

Hirdetés

Kaci – Az az igazság, hogy egyre jobban élvezem az Insurgency: Sandstormot, és végre találtam pár barátot is, akikkel együtt nyomhatjuk, ebben a játékban pedig kifejezetten hangsúlyos a csapatmunka, úgyhogy valószínűleg a hétvégén is lenyomunk majd néhány meccset.

Mocsy – Az Assassin’s Creed Odyssey után itt az ideje, hogy előreugorjak az időben és Egyiptom perzselő pusztáiban is rendet tegyek. Ahogy látom ebben is van minimum 60 óra tiszta játékidő és akkor még nem fedeztem fel az összes oázist. Az Assassin’s Creed Origins remek kikapcsolódás és nem utolsósorban a Discovery Tour segítségével remekül meg lehet tanulni belőle az egyiptomi történelmet.

Csirke – Maradok a nemrég megkezdett Nintendo Switch vonalon és próbálom bevonni a feleségemet is. A jelenlegi tervek szerint Mario Kart 8 Deluxe vagy Mario Party lesz az aktuális móka, de ha a csillagok állása nekem kedvez, akkor lehet, hogy még egy kis Super Smash Bros. Ultimate-re is rá tudom venni.

Kivi – Múltkor az Epic Gamesnek hála újra feltelepítettem a Super Meat Boy-t, van még jó pár pálya, amit teljesítenem kellene. A kevés hétvégi szabadidő nem lesz rá elég, úgyhogy hosszabb távra tervezek a játékkal az unalmasabb napokra.

Chava – Készülök a Legacy of the First Blade DLC közelgő folytatására, ennek örömére magamra szedek pár további szintet, miközben a még felderítetlen régiókban ügetek tüzes paripámon küldetések és zsákmány reményében, vagy csak pusztán lehetőséget keresve a harcra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/gamestar-jatekajanlo-pc-konzol-handheld-mobil-20190111-258136.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Flux Caves – ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. …