2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / GameStar Filmajánló – Legendás állatok: Grindelwald bűntettei és Ruben Brandt

Hirdetés

GameStar Filmajánló – Legendás állatok: Grindelwald bűntettei és Ruben Brandt

Volt miről beszélni a filmvilág kapcsán az elmúlt napokban is. Kiderült a People’s Choice Awards 2018 nyerteseinek listája, egy karakter már biztosan nem tér vissza a John Wick 3-ban, decemberben érkezik Peter Jackson világháborús dokumentumfilmje, Emma Stone 30 éves lett, és ami a legfontosabb: elhunyt a modern képregények egyik legismertebb alakja, Stan Lee, akiről a Puliwood a legjobb cameókkal emlékezett meg. 

Ami a kiemelt előzetest illeti, mi más is lehetne, mint a Detective Pikachu, amelyben mindenki kedvenc Pokémonja élőszereplős közegben, Ryan Reynolds hangján megszólalva nyomoz…

És ha már varázslatos lényekről van szó, ezekkel éppenséggel a heti filmfelhozatal is tud szolgálni: 

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)

Két évet kellett várnunk a Legendás állatok és megfigyelésük premierje után, hogy visszatérhessünk J.K. Rowling varázsvilágába, a Harry Potter univerzumot bővítő második film pedig felvonultat minden idők legnagyobb varázslói közül kettőt is a fiatal Dumbledore (Jude Law) és Gellert Grindelwald (Johnny Depp) személyében. Noha az első kritikák és a mi véleményünk alapján nagyon érződik a Grindelwald bűntettein, hogy egy több részes széria második darabja, a rajongóknak így is kihagyhatatlan. 

(Érdekesség: Ha szeretnéd összegezve és értékelve látni a Harry Potter franchise eddigi zenéit, akkor ezt a cikket hasznosnak fogod találni.)

Ruben Brandt, a gyűjtő (Ruben Brandt, Collector)

Egy thriller, noir és kalandfilm elemeket ötvöző animációs film, amelyet bár Milorad Krstić rendezett, mégis a hazai filmgyártásnak tulajdonít a világ, köszönhetően a kiváló magyar stábnak és a remek szinkronhangoknak (Kamarás Iván, Hámori Gabriella, Makranczi Zalán). A történet középpontjában egy különleges rablássorozat áll, amelynek keretében egy rejtélyes bűnbanda, a gyűjtő és csapata a világ leghíresebb múzeumának képeit egymás után lopja el. Nem csak a koncepció, de a látvány is egyedi, így ha tehetitek, mindenképp nézzétek meg. 

(Érdekesség: A főszereplő neve Rubens és Rembrandt nevének összemosásából ered.)

Gyémánthajsza (Siberia)

“John Wick” Oroszországba látogat: Matthew Ross (Frank & Lola) akció-thrillerének középpontjában egy Lucas Hill (Reeves) nevű gyémántkereskedő áll, aki az oroszok hazájába utazik, hogy ritkának beállított, megkérdőjelezhető eredetű kék gyémántokat adjon el. Csakhogy a drágaságok hamisak, és “hősünk” még nagyobb bajba kerül, amikor kapcsolatba lép egy Katya (Ana Ularu) nevű nővel. Nem ez a legfantáziadúsabb sztori, ami valaha íródott, viszont aki szereti Keanu Reeves akciófilmjeit, az bizonyára elégedett lesz. 

(Érdekesség: Ha jobban meg szeretnéd ismerni Keanu Reeves-t, olvass el tíz érdekességet róla.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

A hihetetlen család 2. (DVD)
Zéró páciens (DVD, Blu-ray)
Az atya (DVD)
Ne hagyj nyomot! (DVD)
Egy csodálatos elme (DVD)
Kapj el, ha tudsz (DVD)
Forrest Gump (DVD)
Ryan közlegény megmentése (DVD)

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/gamestar-filmajanlo-legendas-allatok-grindelwald-buntettei-255855.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Star Trek: Picard - megjött az új sorozat első kedvcsinálója

Star Trek: Picard – megjött az új sorozat első kedvcsinálója

Több sorozatban, filmben és még videojátékban is találkozhattunk már a Star Trek izgalmas világával, de …