2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / GameStar Filmajánló – Családi bunyó, Apró mesék, A királynő kutyája

Hirdetés

GameStar Filmajánló – Családi bunyó, Apró mesék, A királynő kutyája

Izgalmas napokon van túl Hollywood. Kiderült, hogy milyen tagokból állhat össze az új Suicide Squad, bejelentették a Hello Kitty filmet, őrült teória látott napvilágot a Marvel Kapitány cuki cicájáról, még több interaktív tartalom jöhet a Netflixre a Bandersnatch után, és megtudtuk, hogy milyen lemezes kiadásokban vihetjük haza a Pókember: Irány a Pókverzumot.

Varázslatban is bőven volt részünk, hiszen a Disney végre megmutatta az élőszereplős Aladdin film teljes előzetesét, amelyben teljes egészében megnézhettük Will Smith-t Dzsiniként: 

Alig várjuk már, hogy elragadjon minket a nosztalgia, addig viszont jöhetnek az újdonságok:

Családi bunyó (Fighting with My Family)

A Családi bunyó egy megtörtént eseményeken alapuló pankrációs sztori, amelynek producere és egyik szereplője Dwayne “The Rock” Johnson. A történet szerint egy testvérpár, Paige (Florence Pugh) és Zak (Jack Lowden) úgy nőnek fel a pankrációért rajongó szüleik (Lena Headey, Nick Frost) mellett, hogy arról álmodoznak, egyszer ők is WWE-bajnokok lesznek, egy nap pedig lehetőséget is kapnak a bizonyításra. Azonban az élet komoly próba elé állítja őket. Stephen Merchant szívet melengető, vicces és érzelmes filmje ajánlott mindazoknak, akik egy kis kellemes szórakozásra számítanak a családdal, de azt tartsátok észben, hogy a Szikla csak vendégszereplő.

(Érdekesség: Ha kíváncsiak vagytok tíz érdekességre Dwayne Johnson kapcsán, akkor olvassátok el a Puliwood összeállítását.)

Apró mesék

A Félvilág, A berni követ és a Örök tél alkotóinak új, romantikus történelmi thrillere hónapokkal a II. világháború utáni zűrzavar és bizonytalanság idejében játszódik, amelyből egy szélhámos (Szabó Kimmel Tamás) próbál meg hasznot húzni. Amikor el kell menekülnie Pestről, akkor egy rejtélyes nőnél (Kerekes Vica) talál menedéket az erdő mélyén, akivel szerelmi viszonyba keveredik, csakhogy a nő férje bármelyik nap hazaérkezhet a frontról. Aki kedveli Szász Attila és/vagy Köbli Norbert munkásságát, az nyugodtan adjon egy esélyt az Apró meséknek. 

(Érdekesség: A havas jeleneteket a Magas-Tátrában forgatták, ott, ahol az Örök tél jeleneteit vették fel.)

A királynő kutyája (The Queen’s Corgi)

Ben Stassen (Sammy nagy kalandja, Óriásláb fia) kedves animációs filmjében a híresen kutyabarát II. Erzsébet királynőt egy csöpp corgival ajándékozza meg Fülöp herceg, amely egyik csínt követi el a másik után a királyi palotában. A kutyus élete azonban fenekestől felfordul, mikor hirtelen az utcára kerül. A gyerkőcök bizonyára jól szórakoznak és fontos tanulságokkal gazdagodnak majd.

(Érdekesség: A királynő 1944-ben kapta ajándékba a 18. születésnapjára az első corgi kutyáját.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (DVD, Blu-ray, 3D BD, UHD)
Ami nem öl meg (DVD, Blu-ray, UHD)
Libabőr 2. – Hullajó Halloween (DVD, Blu-ray, UHD)
Így ne legyél elnök (DVD, Blu-ray)

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/gamestar-filmajanlo-csaladi-bunyo-260755.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Rögvest átadjuk nektek is a szót, ám előbb feltétlenül ki kell írnunk magunkból a frissen …