2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Frostpunk – dátumot kaptak a konzolos változatok

Hirdetés

Frostpunk – dátumot kaptak a konzolos változatok

Korábban még úgy volt, hogy idén nyáron kapják meg a konzolosok a Frostpunkot, azonban a vártnál több időt vett igénybe a PC-s verzió “finomhangolt adaptációja”, vagyis a játék újratervezése és a játékmechanikák hozzáigazítása, különös tekintettel a kontrollerre átültetett irányítás esetében.

A 11 bit Studios egy trailerrel jelentette be, hogy a Frostpunk: Console Edition megjelenésére október 11-én számíthatnak a PlayStation 4 és Xbox One tulajok digitálisan, valamint október 18-tól dobozosan is beszerezhetik majd a játékot, amelyben egy közösségről kell gondoskodniuk a jégkorszakban. 

A konzolos kiadás magába foglalja az eddigi ingyenes frissítéseket és a The Fall of Winterhome szcenáriót is, de a csapat további tartalmakat is tervez hozzá. Tényleg jó lett, ha PC-n még nem próbáltátok, ezt a lehetőséget már ne hagyjátok ki.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/frostpunk-console-edition-megjelenes-266994.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Luigi’s Mansion 3 teszt - Szellemirtók? Ugyan már! Ektoplazma láttán Luigit kell hívni

Luigi’s Mansion 3 teszt – Szellemirtók? Ugyan már! Ektoplazma láttán Luigit kell hívni

Eddig sem érhette túl sok dicsérő szó a Gomba királyság titkosszolgálatát, a Luigi’s Mansion 3-ban …