2019. augusztus 20., keddMa István napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.08.20. István Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Frostpunk – dátumot kaptak a konzolos változatok

Hirdetés

Frostpunk – dátumot kaptak a konzolos változatok

Korábban még úgy volt, hogy idén nyáron kapják meg a konzolosok a Frostpunkot, azonban a vártnál több időt vett igénybe a PC-s verzió “finomhangolt adaptációja”, vagyis a játék újratervezése és a játékmechanikák hozzáigazítása, különös tekintettel a kontrollerre átültetett irányítás esetében.

A 11 bit Studios egy trailerrel jelentette be, hogy a Frostpunk: Console Edition megjelenésére október 11-én számíthatnak a PlayStation 4 és Xbox One tulajok digitálisan, valamint október 18-tól dobozosan is beszerezhetik majd a játékot, amelyben egy közösségről kell gondoskodniuk a jégkorszakban. 

A konzolos kiadás magába foglalja az eddigi ingyenes frissítéseket és a The Fall of Winterhome szcenáriót is, de a csapat további tartalmakat is tervez hozzá. Tényleg jó lett, ha PC-n még nem próbáltátok, ezt a lehetőséget már ne hagyjátok ki.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/frostpunk-console-edition-megjelenes-266994.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Surge 2 - videó magyarázza el a folytatás játékmenetét

The Surge 2 – videó magyarázza el a folytatás játékmenetét

Azon kívül, hogy a The Surge annak idején “sci-fi Dark Soulsként” ette be magát a …