2019. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Forza Motorsport 7 – végleg eltűntek a játékból a loot boxok

Hirdetés

Forza Motorsport 7 – végleg eltűntek a játékból a loot boxok

Már élesedett a Forza Motorsport 7 legújabb, novemberi frissítése, amely többek között a Hot Wheels autókkal is bővíti a játékot, de nem csak ezért lehet boldog a tábor.

A Turn 10 emellett kivette a játékból a loot boxokként funkcionáló jutalomdobozokat, helyettük pedig egy teljesen új rendszer került a Forza Motorsport 7-be. A Race Shop lehetőségnek köszönhetően egy rakás játékbeli tárgyat lehet szerezni, közte Driver Gearrel és Mod kártyákkal.

A játék ütközési mechanikája is változott az új Collision Model bevezetésével. Javítottak a multiplayer események fizikáján, amely ezentúl az egyjátékos élményhez hasonlóan üzemel majd. Új lehetőségként bekerült a Collision Assist opció, amely az autók egymásra kifejtett hatását befolyásolja. 

Hirdetés

A novemberi frissítésről még részletesebben olvashattok a Forza Motorsport 7 hivatalos honlapján, vagyis erre a linkre kattintva.

Ti visszatértek a nagy változások örömhíre okán?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/forza-motorsport-7-loot-box-vege-255642.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a The Witcher sorozat első előzetese

Itt a The Witcher sorozat első előzetese

Alig pár órája számoltunk be nektek arról, hogy Lauren Hissrich, a The Witcher showrunnere mesélt kicsit …