2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fortnite – visszatért az ikonikus halloweeni skin

Hirdetés

Fortnite – visszatért az ikonikus halloweeni skin

A Fortnite: Battle Royale indulásakor még nem voltak kozmetikai cuccok, és nagyjából egy hónapot kellett várnunk az első skinek érkezésére. Ezek között ott volt a Skull Trooper is, ami egy vicces csontvázas ruhából hamar státuszszimbólummá nőtte ki magát.

A Skull Trooper csak limitált ideig volt elérhető, és sokan azt hitték vissza sem tér majd. Idén, a halloween érkezésének örömére azonban az Epic visszahozta a kinézetet, ami egyébként színvariációkkal átalakítható. A veteránok, akik az első verziót beszerezték anno, most kaptak egy különleges fekete/lila variációt.

A Skull Trooper, és annak női variációja, a Skull Ranger tegnap óta újra megvásárolható. Egyelőre nem tudni, meddig maradnak a játékban, ezért érdemes lesz mielőbb beszerezni őket.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fortnite-battle-royale-skull-trooper-254436.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dragons: Dawn of New Riders teszt - nem csak a gyereknek lesz jó

Dragons: Dawn of New Riders teszt – nem csak a gyereknek lesz jó

Nincs túl jó híre a filmek alapján készült játékoknak, ez sok év keserű tapasztalatából kinőtt …