2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fortnite – visszatért az ikonikus halloweeni skin

Hirdetés

Fortnite – visszatért az ikonikus halloweeni skin

A Fortnite: Battle Royale indulásakor még nem voltak kozmetikai cuccok, és nagyjából egy hónapot kellett várnunk az első skinek érkezésére. Ezek között ott volt a Skull Trooper is, ami egy vicces csontvázas ruhából hamar státuszszimbólummá nőtte ki magát.

A Skull Trooper csak limitált ideig volt elérhető, és sokan azt hitték vissza sem tér majd. Idén, a halloween érkezésének örömére azonban az Epic visszahozta a kinézetet, ami egyébként színvariációkkal átalakítható. A veteránok, akik az első verziót beszerezték anno, most kaptak egy különleges fekete/lila variációt.

A Skull Trooper, és annak női variációja, a Skull Ranger tegnap óta újra megvásárolható. Egyelőre nem tudni, meddig maradnak a játékban, ezért érdemes lesz mielőbb beszerezni őket.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fortnite-battle-royale-skull-trooper-254436.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Flux Caves – ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. …