2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fortnite – valami történik a lebegő szigettel

Hirdetés

Fortnite – valami történik a lebegő szigettel

A Season 5 végén a Fortnite titokzatos lila kockája beleolvadt Loot Lake szigetébe, kiemelte onnan és magával vitte egy varázslatos utazásra. A lebegő sziget azóta meglátogatta a Battle Royale térkép runákkal jelölt részeit, aktiválta azokat, a kocka pedig azóta titokzatos villámokat bocsájt ki.

Egyelőre nem tudni, hogy mi készül, de mivel a Season 6 a “sötétség felemelkedik” szöveggel érkezett, így valami ilyesmire számítunk. A tematika tökéletesen aláfesti a halloweeni időszakot, így mi arra tippelünk, hogy október 31. körül valami nagy dolog történik majd a csatatérrel. Talán az egész pálya lila sötétségbe borul? 

Annyi biztos, hogy a következő napokban a teljes Fortnite közösség ezen fog pörögni. Nektek mi a tippetek, mi fog történni?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fortnite-season-6-lebego-sziget-villamok-254769.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

World of Warcraft Classic - kiszivárogtak az első képek a bétából

World of Warcraft Classic – kiszivárogtak az első képek a bétából

A Blizzard valamikor nyárra ígérte a World of Warcraft Classic rajtját, az emberek pedig egyre …