2018. december 16., vasárnapMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fortnite – repülőket, karácsonyi díszeket és a Creative módot hozta a 7. szezon frissítése

Hirdetés

Fortnite – repülőket, karácsonyi díszeket és a Creative módot hozta a 7. szezon frissítése

Ma érkezik a Fortnite 7.0-s frissítése, ami nem csak a Battle Royale módot kavarja fel egy kicsit, de hoz egy vadonatújat is.

A tegnap bejelentett Creative mód a Battle Pass vásárlóinak mától, mindenki másnak december 13-ától lesz elérhető. Ebben saját szervereken készíthetünk egyedi szigeteket (fejenként legfeljebb 4-et), meghívhatjuk a barátainkat, hogy segítsenek építeni, vagy összecsapjunk velük egyedi módokban. Lehet repülni is, hogy jobban átlássuk, mit alkottunk. A maximum 4 órás meneteket félórás videófájlokban menthetjük el.

Emellett elérhetővé válik az X-4 Stormwing repülő, mely 5 utast bír el, illetve túlmelegedő gépfegyverrel szerelték fel. Kapunk néhány karácsonyi csomagolást, amiket járművekre, fegyverekre aggathatunk; megjelent három új helyszín a térképen (Frosti Flights, Polar Peak, Happy Hamlet) más, kisebb pályelemmel együtt; a fagyott területeken csúszkálhatunk, illetve kötélpályák segítik a gyors közlekedést.

A Battle Pass ezt kínálja:

Hirdetés

Szokás szerint javítottak egy rakás hibát, finomítottak ezt-azt; a részleteket megtaláljátok itt. Próbáljátok ki az újdonságokat, és mondjátok el, mi tetszik, vagy min kellene még alakítani szerintetek!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fortnite-season-7-256749.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Most a Star Wars elevenedik meg az Unreal Engine-en belül

Most a Star Wars elevenedik meg az Unreal Engine-en belül

Többször is láthattuk már, hogy mire képes az Unreal Engine 4, de sosem tudunk betelni …