2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fortnite – kiszivárogtak a közelgő különleges kinézetek

Hirdetés

Fortnite – kiszivárogtak a közelgő különleges kinézetek

Ahogy az lenni szokott, az új frissítéssel együtt a közelgő skineket is előbányászták a rajongók.

A mai nap került ki a legfrissebb, v6.30-as frissítés részletes leírása, ezzel együtt a karakterek hamarosan érkező kinézetei mellett az új sikló, hátizsák és csákány skinek is kiszivárogtak. Az új kozmetikai elemek a Fortnite hangulatához híven most is legalább annyira változatosak, mint amennyire színesek.

Karakterünk nemsokára pálcát ragadhat és varázslónak vagy épp boszorkánynak állhat, de bőrkabátos punkként is hajthatunk majd a végső győzelemre:

A meccs eleji landolást megkönnyítő siklók is kaptak néhány új variációt, beleértve egy repülő halat és egy borzasztó lelkes csirkét:

A feneketlen hátizsákunknak is új dizájnt kölcsönözhetünk. Konkrétan sushit csinálhatunk belőle:

Az új csákányok egyikével még akár habot is verhetnénk, ha ez a Sims lenne:

A fentiek mellett néhány új emote is érkezik a Fortnite-ba, csak hogy még több módon koronázhassunk meg egy-egy arcátlan fraget. Van, hogy a pénztárcátokba nyúltok az ilyen kozmetikai apróságért?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fortnite-november-skinek-leak-255815.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …