2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / For Honor: Marching Fire – a Wu Lin frakcióra hangolja az idegrendszeredet az új előzetes

Hirdetés

For Honor: Marching Fire – a Wu Lin frakcióra hangolja az idegrendszeredet az új előzetes

Ma végre megérkezett a Marching Fire bővítmény, ami négy Wu Lin hős, az Arcade mód és a 4v4 Breach Mode mellett még egy kis grafikai tuningot is elhozott. A frissítés kapcsán pedig egy igazán hangulatos launch trailert dobott fel a YouTube-ra a Ubisoft. 

Alapvetően ugyebár a Marching Fire összes tartalma ingyenesen elérhető lesz, de ha viszont valaki fizetni is szeretne a csomagért, akkor azonnali hozzáférést kap az új hősökhöz és az Arcade játékmódhoz. Játékbéli valutáért ezek a karakterek csak október 30. után lesznek megvásárolhatóak. Egy launch trailernek mindig az a célja, hogy a megjelenéskor maximumra járassa a potenciális vásárlók érdeklődését, ezt a feladatot pedig az alábbi videó tökéletesen ellátja, én még mindig a benne hallható dallamot dúdolgatom. 

A Marching Fire a mai napon érkezett meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, vagyis az összes platformra, amire a For Honor megjelent.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/for-honor-marching-fire-254667.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Sok egyéb mellett idegtépő indie és bunyós béta szerepel szombati és vasárnapi programpontjaink között, de …