2019. február 23., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / For Honor – a látványon is javít a Marching Fire

Hirdetés

For Honor – a látványon is javít a Marching Fire

Épp a napokban jelentette be a Ubisoft, hogy a For Honor játékosainak száma átlépte a 15 milliót. Igaz, hogy a játék Starter Editionjét többször is ingyenessé tették már, de ez akkor is szép szám.

Október 16-án jelenik meg a Marching Fire, az eddigi egyik legnagyobb frissítés. Négy Wu Lin hős, az Arcade mód és a 4v4 Breach Mode mellett belefért még az is, hogy a fényeket és a textúrákat piszkálják, így a játék szebb lesz, a pályák hangulatosabbak. Christian Diaz kreatív vezető elmondta, hogy már a játék megjelenése előtt tervben volt a látvány javítása, de csak most jutottak el a megvalósításig.

A Temple Garden például ilyen volt:

És ilyen lett:

A Marching Fire tartalmai alapvetően ingyenesek lesznek, de aki megveszi a kiegészítőt, azonnali hozzáférést kap a négy új hőshöz és az Arcade módhoz. A többieknek október 30-áig kell várni, hogy játékbeli pénzért feloldhassák a karaktereket, addig csak az új látványban gyönyörködhetnek, illetve a 4v4 Breachet játszhatják. Az Arcade mód fizetős, de aki megveszi, meghívhatja haverjait közös játékra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/for-honor-marching-fire-update-254475.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halo Infinite - jöhetnek a szerepjátékos elemek?

Halo Infinite – jöhetnek a szerepjátékos elemek?

A Thurrott nevű tech oldal egyik munkatársa Brad Sams a legjobb információ forrás a következő …