2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / For Honor – a látványon is javít a Marching Fire

Hirdetés

For Honor – a látványon is javít a Marching Fire

Épp a napokban jelentette be a Ubisoft, hogy a For Honor játékosainak száma átlépte a 15 milliót. Igaz, hogy a játék Starter Editionjét többször is ingyenessé tették már, de ez akkor is szép szám.

Október 16-án jelenik meg a Marching Fire, az eddigi egyik legnagyobb frissítés. Négy Wu Lin hős, az Arcade mód és a 4v4 Breach Mode mellett belefért még az is, hogy a fényeket és a textúrákat piszkálják, így a játék szebb lesz, a pályák hangulatosabbak. Christian Diaz kreatív vezető elmondta, hogy már a játék megjelenése előtt tervben volt a látvány javítása, de csak most jutottak el a megvalósításig.

A Temple Garden például ilyen volt:

És ilyen lett:

A Marching Fire tartalmai alapvetően ingyenesek lesznek, de aki megveszi a kiegészítőt, azonnali hozzáférést kap a négy új hőshöz és az Arcade módhoz. A többieknek október 30-áig kell várni, hogy játékbeli pénzért feloldhassák a karaktereket, addig csak az új látványban gyönyörködhetnek, illetve a 4v4 Breachet játszhatják. Az Arcade mód fizetős, de aki megveszi, meghívhatja haverjait közös játékra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/for-honor-marching-fire-update-254475.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az idei Electronic Entertainment Expo nem volt különösen izgalmas, de betudjuk …