2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Folytatást kap az őrült műtétekről elhíresült Surgeon Simulator

Folytatást kap az őrült műtétekről elhíresült Surgeon Simulator

Eléggé bejött a játékosoknak a 2013-as Surgeon Simulator, ami megjelenése óta PC mellett már konzolokra is elérhetővé vált, sőt még a virtuális valóságban is műthettünk már. A fejlesztők pedig most úgy döntöttek, leleplezik a folytatást.

A Surgeon Simulator 2 nagy bejelentésére az idei The Game Awardson került sor, de egyelőre elég kevés információval szolgált róla a Bossa Studios. Gyaníthatóan ismét mindenféle műtéti beavatkozást fogunk végrehajtani, természetesen nem túl realisztikus formában, és a trailer alapján úgy tűnik, még olyan kooperatív mókára is lesz lehetőségünk, amely során négyen dolgozunk egy páciensen. Ha ez így lesz, akkor a folytatás még őrültebb lesz, mint az első rész.

Platformokról sem igazán esett még szó, viszont PC-re szinte biztosan megjelenik, és a trailer végén lévő logó alapján úgy tűnik, az Epic Games Store-on lesz elérhető majd valamikor 2020-ban. Ti várjátok már a Surgeon Simulator 2-t?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/the-game-awards/surgeon-simulator-2-bejelentes-271901.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …