2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Felvásárolta a Microsoft az inXile Entertainmentet és az Obsidiant

Hirdetés

Felvásárolta a Microsoft az inXile Entertainmentet és az Obsidiant

Nyáron jelentette be a kiadó, hogy lecsapott a Playground Gamesre, az Undead Labsre, a Compulsion Gamesre, a Ninja Theoryra, illetve létrehozta a The Initiative stúdiót.

A felvásárlás nem állt meg, ma újabb két csapat bekebelezéséről kaptunk hírt, és ettől rendesen kipattant a szemünk a tíztől éjfélig tartó Inside Xbox végén.

Az egyik a Brian Fargo vezette inXile Entertainment, ami a Wasteland sorozatot, a Torment: Tides of Numenerát és a The Bard’s Tale IV-et készítette nemrégiben. A másik az Obsidian Entertainment, nekik a Fallout: New Vegast, a South Park: The Stick of Trutht, a Pillars of Eternityt, valamint az Alpha Protocolt köszönhetjük nagyon sok más mellett. Előbbi épp a Wasteland 3-on dolgozik, utóbbinál kérdéses, mit csinál.

Kíváncsian várjuk, milyen hatása lesz a felvásárlásnak. Megéljük vajon, hogy a Microsoft PlayStation 4-re ad ki játékot?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/microsoft-inxile-obsidian-255655.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Wolfenstein: Youngblood - később fog bekerülni a játékba a valós idejű ray tracing

Wolfenstein: Youngblood – később fog bekerülni a játékba a valós idejű ray tracing

Már csak néhány nap választ el minket a Wolfenstein: Youngblood megjelenésétől, amiben a legendás Blazkowicz …