2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Felvásárolta a Microsoft az inXile Entertainmentet és az Obsidiant

Hirdetés

Felvásárolta a Microsoft az inXile Entertainmentet és az Obsidiant

Nyáron jelentette be a kiadó, hogy lecsapott a Playground Gamesre, az Undead Labsre, a Compulsion Gamesre, a Ninja Theoryra, illetve létrehozta a The Initiative stúdiót.

A felvásárlás nem állt meg, ma újabb két csapat bekebelezéséről kaptunk hírt, és ettől rendesen kipattant a szemünk a tíztől éjfélig tartó Inside Xbox végén.

Az egyik a Brian Fargo vezette inXile Entertainment, ami a Wasteland sorozatot, a Torment: Tides of Numenerát és a The Bard’s Tale IV-et készítette nemrégiben. A másik az Obsidian Entertainment, nekik a Fallout: New Vegast, a South Park: The Stick of Trutht, a Pillars of Eternityt, valamint az Alpha Protocolt köszönhetjük nagyon sok más mellett. Előbbi épp a Wasteland 3-on dolgozik, utóbbinál kérdéses, mit csinál.

Kíváncsian várjuk, milyen hatása lesz a felvásárlásnak. Megéljük vajon, hogy a Microsoft PlayStation 4-re ad ki játékot?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/microsoft-inxile-obsidian-255655.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

Arthas Menethil páncélzatát még lerajzolni se könnyű, nem hogy hordani, de az orosz cosplayer, Aoki …