2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Feltámasztják a Végső állomás-szériát, készül a hatodik rész

Hirdetés

Feltámasztják a Végső állomás-szériát, készül a hatodik rész

Ismét mindenkit utol fog érni a halál a közelgő Végső állomás-filmben.

A New Live filmstúdió gondolt egyet, majd visszanyúlt a 2000-es évek egyik megosztó, de legalább annyira nézett filmsorozatához, a Végső állomáshoz, ami nyolc év után fog újabb résszel bővülni. A korábbi filmek durván 700 millió dolláros bevételre tettek szert 2000 és 2011 között, ami akkori mércével egyáltalán nem volt rossznak mondható, így abszolút nem kizárt, hogy sikerrel térhet vissza a Végső állomás.

A bejelentés mellett már azt is tudjuk, hogy a hatodik rész forgatókönyvét két korábban a Fűrész filmeken is dolgozó író, Patrick Melton és Marcus Dunstan jegyzi majd. A koncepció valószínűleg nem fog változni, avagy arra számíthatunk, hogy a Halál hathatós közreműködésének köszönhetően előbb vagy utóbb, de mindenkit utolér majd a saját végzete. Az elmúlt évekből egyébként a New Line stúdiójának köszönhetjük a korszerűsített Az filmet és a Démonok között franchise öt filmjét is, így joggal bízhatunk egy vállalható folytatásban.

Ti szerettétek a korábbi Végső állomás-filmeket?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/final-destination-6-bejelentes-258171.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Flux Caves – ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. …