2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Felkerült a YouTube-ra a legrosszabb Fantasztikus Négyes film

Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra a legrosszabb Fantasztikus Négyes film

A legjobb Fantasztikus Négyes film kapcsán is az a legnagyobb dícséret, hogy nézhető, de talán a közeljövő majd hoz némi változást.

A csapat kalandjainak megfilmesítése egyelőre elátkozott feladatnak tűnik. Még 1983-ban vásárolta meg a jogokat Bernd Eichinger és produkciós cége, viszont csak közel tíz évvel később eszmélt rá, hogy ha nem kezd vele semmit, a jogok visszaszállnak a Marvelre. Ezért sietve, Roger Corman közreműködésével elkészítették az alábbi filmet, amivel kapcsolatban nem volt szempont, hogy jó legyen, csak meg kellett lennie. Úgy tervezték, hogy 1994 januárjában mutatják be, de végül meggondolták magukat, és a közönség néhány előzetesnél többet nem láthatott belőle. Ne nézzétek végig, nem éri meg, de ha kíváncsiak vagytok, tekerjetek bele:

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/fantasztikus-negyes-1994-255433.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Final Fantasy VII Remake - befutott egy nagy halom screenshot

Final Fantasy VII Remake – befutott egy nagy halom screenshot

Az idei E3-on két kulcsfontosságú pillanatra fogunk csak emlékezni a Square Enix sajtókonferenciája kapcsán: az egyik …