2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fast and Furious Takedown – hamarosan mobilunkon is száguldozhatunk

Hirdetés

Fast and Furious Takedown – hamarosan mobilunkon is száguldozhatunk

Az elmúlt évek során számos Halálos iramban mozi jelent meg, de videojátékok terén nem igazán fényeskedik a franchise. Azonban ez hamarosan megváltozhat, ugyanis érkezik egy olyan alkotás, amiben a filmek jól ismert járgányait is vezethetjük majd.

Rövid trailert kapott a Fast and Furious Takedown, ami egy Androida, illetve iOS-re készülő versenyzős cím lesz. A játékban több mint 60 feloldható verda lesz, köztük olyan darabokkal, mint például a Vin Diesel karaktere által vezetett Dodge Charger. A jelek szerint akcióból sem szenvedünk majd hiányt, ugyanis pörgős autós üldözések várnak ránk, amelyek során összezúzhatjuk ellenfeleink autóit is.

A Fast and Furious Takedown megjelenési dátuma még titok, de ha előregisztrálnátok a játékra, akkor látogassatok el a hivatalos oldalra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/mobil/fast-and-furious-takedown-trailer-255772.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …