2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fallout 76 – nem lehet jelenleg letörölni a bétát

Hirdetés

Fallout 76 – nem lehet jelenleg letörölni a bétát

Először a Fallout rajongók jelentették Redditen, hogy valami nem stimmel. Többen nem tudták letörölni a Fallout 76 béta kliensét a szokásos megoldásokon keresztül.

A helyzet az, hogy ha most megnyitjuk a Bethesda kliensét, akkor a Fallout 76 menüpontjánál csak magát a játékot tudjuk elővásárolni. A bétával kapcsolatos beállítási lehetőségek, és így az Uninstall gomb sincs már ott. Ha megpróbáljuk a Programok telepítése és törlése menün keresztül elintézni, akkor a következő üzenet fogad bennünket:

Hirdetés

Mivel a fenti képet saját magam a saját gépemen készítettem. A felbukkanó üzenet szerint egyszerűen a fiókomon nincs hozzáférés a játékhoz, ami ugyan igaz, de nem is a teljes játékot szeretném eltüntetni, csak a bétát.

A rajongók szerint valószínűleg arról van szó, hogy mivel a Fallout 76 még nem indult el, a kliens egyszerűen nem tudja értelmezni a játék kliensével kapcsolatos kérelmet. Ha elindul a játék, akkor helyre áll majd a rend, addig pedig más megoldást kell találni a béta rendes eltakarítására.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fallout-76-uninstall-bethesda-launcher-255693.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …