2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fallout 76 – hivatalosan még meg sem jelent a játék, de valaki már végig is játszotta

Hirdetés

Fallout 76 – hivatalosan még meg sem jelent a játék, de valaki már végig is játszotta

Mindössze pár napra vagyunk a Fallout 76 megjelenésétől, ám valakinek már biztos nem fog túl sok újdonságot tartogatni a játék. Vigyázat, spoileres tartalom következik!

A Fallout 76 fő történetszála egy igen hangzatos fináléval zárul le, ezért sem véletlen, hogy a fejlesztő Bethesda szándékosan csak rövidebb időközökre nyitotta meg az előzetes tesztszervereket. A cél az volt, hogy biztosan megőrizzék a játék sztorijában rejlő titokzatosságot, hiszen nem csak a játék egy korlátozott változatával játszhattunk a tesztelés alatt, hanem magával a komplett termékkel. Nos, egy streamer köszönte szépen, és elfogadta a kihívást.

Nem túl meglepő módon, jelen vannak az atombombák a Fallout 76 világában is, amikhez akár mi, játékosok is hozzáférhetünk, ám előtte végig kell rágnunk magunkat a játék cselekményén. Miután ezt megtettük, néhány, az atombombák kilövéséhez szükséges indítókód kerül elszórásra a nyugat-virginiai pályán, ami épp elég nagy ahhoz, hogy keresgélnünk kelljen egy darabig. Oh, és nem is elég egy darab a kilövéshez. Egy FrenchTomahawk nevű streamer barátai segítségével minimális időn belül “kimaxolta” a játékot, és útjára is indította az első atomtöltetet, ezzel pontot téve a sztori végére.

A robbanás pillanatát itt láthatjátok:

Hirdetés

Újabb bizonyíték arra, hogy bárhogy is igyekszünk, mindig lesz legalább egy játékos, aki már a megjelenés másnapján a miénknél pár tucattal magasabb szinten, a legkirályabb cuccokban fájdítja majd a szívünket. Mi mindenesetre emeljük kalapunkat a lelkes társaság teljesítménye előtt.

A Fallout-széria legújabb, többjátékosalapú üdvöskéje november 14-én kerül a boltokba. Ti várjátok már a kalandot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fallout-76-beta-vegigjatszas-255615.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

Arthas Menethil páncélzatát még lerajzolni se könnyű, nem hogy hordani, de az orosz cosplayer, Aoki …