2018. november 14., szerdaMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fallout 76 – hivatalosan még meg sem jelent a játék, de valaki már végig is játszotta

Hirdetés

Fallout 76 – hivatalosan még meg sem jelent a játék, de valaki már végig is játszotta

Mindössze pár napra vagyunk a Fallout 76 megjelenésétől, ám valakinek már biztos nem fog túl sok újdonságot tartogatni a játék. Vigyázat, spoileres tartalom következik!

A Fallout 76 fő történetszála egy igen hangzatos fináléval zárul le, ezért sem véletlen, hogy a fejlesztő Bethesda szándékosan csak rövidebb időközökre nyitotta meg az előzetes tesztszervereket. A cél az volt, hogy biztosan megőrizzék a játék sztorijában rejlő titokzatosságot, hiszen nem csak a játék egy korlátozott változatával játszhattunk a tesztelés alatt, hanem magával a komplett termékkel. Nos, egy streamer köszönte szépen, és elfogadta a kihívást.

Nem túl meglepő módon, jelen vannak az atombombák a Fallout 76 világában is, amikhez akár mi, játékosok is hozzáférhetünk, ám előtte végig kell rágnunk magunkat a játék cselekményén. Miután ezt megtettük, néhány, az atombombák kilövéséhez szükséges indítókód kerül elszórásra a nyugat-virginiai pályán, ami épp elég nagy ahhoz, hogy keresgélnünk kelljen egy darabig. Oh, és nem is elég egy darab a kilövéshez. Egy FrenchTomahawk nevű streamer barátai segítségével minimális időn belül “kimaxolta” a játékot, és útjára is indította az első atomtöltetet, ezzel pontot téve a sztori végére.

A robbanás pillanatát itt láthatjátok:

Hirdetés

Újabb bizonyíték arra, hogy bárhogy is igyekszünk, mindig lesz legalább egy játékos, aki már a megjelenés másnapján a miénknél pár tucattal magasabb szinten, a legkirályabb cuccokban fájdítja majd a szívünket. Mi mindenesetre emeljük kalapunkat a lelkes társaság teljesítménye előtt.

A Fallout-széria legújabb, többjátékosalapú üdvöskéje november 14-én kerül a boltokba. Ti várjátok már a kalandot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fallout-76-beta-vegigjatszas-255615.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

November 17-én és 18-án ismét vár benneteket a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, azaz …