2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fallout 76 – fel lehet törni a PC-s verziót, de a Bethesda igyekszik javítani a hibákat

Hirdetés

Fallout 76 – fel lehet törni a PC-s verziót, de a Bethesda igyekszik javítani a hibákat

A bétának köszönhetően már elég sok játékos kipróbálhatta a Fallout 76-ot, ami a tervek szerint hamarosan hivatalosan is megjelenik. Ám a jelek szerint még van egy-két olyan dolog, ami belerondít egy kicsit a játékélménybe.

Egy Reddit-felhasználó nemrég egy hosszú posztban számolt be arról, hogy milyen problémákkal találkozott a Fallout 76 PC-s verziójában. Talán a legnagyobb gond az, hogy a játékosok feltörhetik a játékot és szabadon moddolhatják azt, így pedig akár előnyhöz is tudják juttatni magukat a többiekkel szemben, hiszen a változásokat csak ők látják, a szerveren lévők nem.

Időközben a Bethesda egy közleményt küldött az Eurogamer számára, amelyből kiderült, hogy a közösség felhívta a figyelmüket jó néhány problémára, és a csapat már dolgozik azon, hogy azonosítsa és kijavítsa ezeket a hibákat. Remélhetőleg sikerül is orvosolni ezeket a gondokat, és a megjelenéskor már jobban fog muzsikálni a játék.

Hirdetés

Ti kipróbáltátok már a Fallout 76-ot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fallout-76-pc-feltores-255456.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Flux Caves – ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. …