2018. december 10., hétfőMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fallout 76 – a modtámogatásra várni kell majd egy darabig

Hirdetés

Fallout 76 – a modtámogatásra várni kell majd egy darabig

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a megjelenés pillanatában nem lesz modtámogatás a Fallout 76-hoz, de ennél pontosabb infót nem kaptunk. Most Pete Hines elárulta a GameSpotnak, hogy bizony legjobb esetben is 2019. decemberéig kell majd várnunk.

Több mint egy év lesz mire befut majd a modtámogatás, és akkor is csak a privát szervereken használhatjuk a közösség által készített extrákat.

“A modok támogatása a privát szervereket érintő fejlesztéshez kötődik, ez lesz az a rendszer, ami lehetővé teszi majd az egyéni szerverek létrehozását. A modok ezeken futhatnak majd.”

A publikus szervereket szeretnék megtartani az alap játékélménynek, viszont a moddolt privát szervereken azt használsz majd, amit akarsz. Mindenki, aki a te szervereden játszik, az automatikusan megkapja az általad beállított modokat. Pont emiatt fog egy évig eltartani, mire a Bethesda összerakja ezt a rendszert.

Hirdetés

A Fallout 76 megjelenése 2018. november 14-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/fallout-76-mod-tamogatas-privat-szerver-254387.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Call of Duty: Black Ops 4 - ez a srác egyetlen késsel hozott le egy Blackout meccset

Call of Duty: Black Ops 4 – ez a srác egyetlen késsel hozott le egy Blackout meccset

Az új Call of Duty Blackout névre keresztelt battle royale módja nagyon pörgősre sikeredett, ha …