2018. december 15., szombatMa Valér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.15. Valér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Fallout 4 – újabb részletek derültek ki a Fallout: Miami modról

Hirdetés

Fallout 4 – újabb részletek derültek ki a Fallout: Miami modról

Gőzerővel készül a Fallout: Miami, ami egy vadonatúj mod lesz a Fallout 4-hez, és elég izgalmasnak ígérkezik, hiszen amellett, hogy bejárhatunk egy új területet, még egy egyedi történetet is kapunk. Most pedig kicsit közelebbről is megismerhetünk egy-két érdekes részletet.

A modban a Fallout 4 hősét, a Sole Survivort alakítjuk majd, és a kaland 2287-ben játszódik. A történet szerint az Enclave frakció egy csapatot küldött Miami Beachre, hogy állítsanak fel egy erődítményt. Raven Rock bukása után viszont a bázis magára maradt, és a kommunikáció is megszűnt.

A sztoriról ennél többet nem árultak el a srácok egyelőre, viszont kaptunk vadonatúj concept artokat, így megnézhetjük például, hogy fest Magnus ezredes.

Hirdetés

Illetve Killian Beckett kapitányra is vethetünk egy pillantást. Ő egyébként egy új companion, aki mellénk szegődhet a kaland során, hiszen a Fallout: Miami modban akár az Enclave frakcióhoz is csatlakozhatunk majd.

Mindemellett pedig érkezett egy vadonatúj videó is, amelyből még több érdekességet tudhattok meg. További részletekért pedig keressétek fel a csapat hivatalos bejegyzését.

Nektek hogy tetszik eddig a mod?

Forrás: https://www.gamestar.hu/hir/fallout-miami-mod-reszletek-252870.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Red Dead Online - már valódi pénzért is vásárolhatunk játékbeli aranyat

Red Dead Online – már valódi pénzért is vásárolhatunk játékbeli aranyat

Sokan kalandoznak a Rockstar vadnyugati játszóterén, hiszen egy ideje elérhető a Red Dead Redemption 2 …