2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ezt hozza az Xbox One novemberi frissítése

Hirdetés

Ezt hozza az Xbox One novemberi frissítése

A régóta rebesgetett funkción túl Alexa és Cortana is okosodik egy kicsit a mostani update-tel.

Nem új keletű dolog, hogy a Microsoft fokozatosan egyre kényelmesebbé teszi az Xbox One-unk és a PC-nk közötti átjárást, az órákon belül begördülő frissítéssel azonban egy új szintre lép ez a törekvés. Phil Spencer szeptemberi bejelentése után immáron tényleg lehetőségünk lesz egér és billentyűzet kombóval nyúzni kedvenc játékainkat. Persze, az a fejlesztőkön múlik, hogy engedélyezik-e a funkció használatát saját játékaikban, ám az már biztos, hogy a Fortnite elsők között ad teret a “PC-s” irányításnak.

A Microsoft két mesterséges intelligenciája, Alexa és Cortana is finomhangoláson esik át a novemberi frissítéssel, amivel a felhasználói élményt igyekszik gördülékenyebbé tenni a cég. A tengerentúlon a múlt hónapban startolt el az Xbox Skill nevű funkció, ami lehetővé teszi, hogy a játékosok még több támogatást kaphassanak a virtuális asszisztensektől a hangvezérlés által. A finomított hangfelismerés mellett új parancsokkal is navigálhatjuk az Xbox One rendszerét, többek között egy adott játék teljes bezárására is lesz lehetőségünk, de még a kontrollerünk bizonyos gombjait is “lenyomhatjuk” a hangunk segítségével, ha épp arra vágyunk.

A konzol keresőmotorja is kibővült, hiszen a frissítés telepítése után már az Xbox Games Pass és az EA Access felhozatalában éppen elérhető játékokat is megtalálja a rendszer a saját könyvtárunk részeként, már ha aktív előfizetői vagyunk az említett szolgáltatásoknak. A zene szerelmeseinek is van okuk az örömre, lévén az Amazon egy teljesen új, kifejezetten az Xbox One-ra fejlesztett zenei alkalmazást indít el a konzolon, ami az USA után egyre több országban válik majd elérhetővé.

Hirdetés

Az Xbox One novemberi frissítése az elkövetkezendő órákban válik letölthetővé, mi pedig alig várjuk, hogy élesben is láthassuk az egér-billentyűzet támogatást. Ti mit gondoltok, szükség volt az újításra?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/xbox-one-november-update-255821.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Oninaki - ilyen lesz a Tokyo RPG Factory következő játéka

Oninaki – ilyen lesz a Tokyo RPG Factory következő játéka

Még februárban leplezték le az Oninakit, amit a Square Enix fog kiadni, és az elmúlt …