2019. július 21., vasárnapMa Dániel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.21. Dániel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

Hirdetés

Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

November 17-én és 18-án ismét vár benneteket a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, azaz a PlayIT Show. A GSO-n eddig is folyamatosan érkeztek a hírek a PlayIT legfontosabb programjairól, most azonban videós formában is megmutatjuk nektek, miért érdemes a hétvégén a Hungexpo felé venni az irányt. 

Már most is pörög például a harmadik PlayIT Ház, amelynek döntőjére már a PlayIT Show Nagyszínpadán kerül majd sor. Az e-sport folyamatosan kiemelt szerepet kapott a PlayIT-en idén viszont valami teljesen új veszi kezdetét a rendezvényen: itt zajlanak majd ugyanis a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó döntői. Cosplay vonalon is erősíteni tudott a show, mivel a hétvégi verseny legjobbjait most a PlayIT fogja elvinni egy rangos kínai megmérettetésre. Meghívott hírességekből sem lesz hiányt, a Trónok harca sorozatból és a Harry Potter filmekből is érkezik egy-egy színész.  De mindezekről meséljen bővebben inkább nektek Kaci:

Jegyek budapesti PlayIT Show-ra még kaphatók ezen az oldalon.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/playit-show-video-255810.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Star Wars: The Rise of Skywalker - képregény-sorozat vezeti fel a finálét

Star Wars: The Rise of Skywalker – képregény-sorozat vezeti fel a finálét

Pontosan öt hónap van hátra Star Wars: The Rise of Skywalker premierjéig, úgyhogy lassan biztosan …