2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

Hirdetés

Ezért érdemes kijönni a novemberi PlayIT Show-ra!

November 17-én és 18-án ismét vár benneteket a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, azaz a PlayIT Show. A GSO-n eddig is folyamatosan érkeztek a hírek a PlayIT legfontosabb programjairól, most azonban videós formában is megmutatjuk nektek, miért érdemes a hétvégén a Hungexpo felé venni az irányt. 

Már most is pörög például a harmadik PlayIT Ház, amelynek döntőjére már a PlayIT Show Nagyszínpadán kerül majd sor. Az e-sport folyamatosan kiemelt szerepet kapott a PlayIT-en idén viszont valami teljesen új veszi kezdetét a rendezvényen: itt zajlanak majd ugyanis a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó döntői. Cosplay vonalon is erősíteni tudott a show, mivel a hétvégi verseny legjobbjait most a PlayIT fogja elvinni egy rangos kínai megmérettetésre. Meghívott hírességekből sem lesz hiányt, a Trónok harca sorozatból és a Harry Potter filmekből is érkezik egy-egy színész.  De mindezekről meséljen bővebben inkább nektek Kaci:

Jegyek budapesti PlayIT Show-ra még kaphatók ezen az oldalon.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/playit-show-video-255810.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …