2020. június 3., szerdaMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2020.06.03. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ezekkel a funkciókkal bővül a PlayStation 4?

Hirdetés

Ezekkel a funkciókkal bővül a PlayStation 4?

A Microsoft várhatóan az E3 során bemutatja az új Xboxot (vagy Xboxokat), és a Sony valószínűleg nem fog sokat várni a válasszal.

A gépek viszont szinte biztosan nem kerülnek piacra 2020-ig, addig még a jelenlegi generációban maradunk. Egy twitterező, a PlayStationnel kapcsolatos dolgokban jártas Tidux szerint egy közelgő rendszerfrissítéssel megérkezik az ajándékozás lehetősége, láthatjuk, melyik játékba mennyi időt öltünk (és további statisztikákat), megnézhetjük, az egyes trophyk teljesítésével hogy állunk pontosan, illetve a dashboardról fogunk tudni játékokhoz csatlakozni. 

Az évfordulós videók óta tudjuk, hogy méri a rendszer a játékokkal eltöltött időt, de valamiért csak nagyon kevés játék esetében nézhetjük meg, hány órát vett el az életünkből. A többire régóta vágyunk, tényleg jó volna, ha a következő rendszerfrissítés elhozná ezeket. Még a publikus bétateszt sem fut, talán napok, talán hetek kérdése.

Ti minek örülnétek még?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/playstation-4-ui-frissites-263220.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …