2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Európába jön a Dark Souls Trilogy

Hirdetés

Európába jön a Dark Souls Trilogy

Még tavaly októberben csomagolta össze és adta ki a Bandai Namco a Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin és Dark Souls III: The Fire Fades Edition játékokat az Egyesült Államokban.

Furán jött ki, hogy a kölni gamescom alatt jelentették be a Dark Souls Trilogy gyűjteményt, de Európában nem jelent meg. Március 1-jén viszont mi is megvehetjük PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra. Stílusos, elegáns, visszafogott borítóval jön, de jelenlegi infók alapján hagyományos, műanyag tokban, nem a tüzes-kardos fémtokkal. 

Várhatóan egy játék áráért, kb. 21 ezer forintért kapjuk meg mindhármat, ami elég jó ajánlat. Ha valakinek kimaradt a sorozat, és szereti a nehéz, de igazságos játékokat, most már tényleg pótolja.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/dark-souls-trilogy-europa-megjelenes-258234.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

Steel Division 2 – megint halasztották a megjelenést

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel.  A …