Érkezik a Just Cause 4, itt az előzetes is! appeared first on Hessteg.

" /> Érkezik a Just Cause 4, itt az előzetes is! appeared first on Hessteg.

" /> Érkezik a Just Cause 4, itt az előzetes is! appeared first on Hessteg.

"> Érkezik a Just Cause 4, itt az előzetes is! appeared first on Hessteg.

">
2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Érkezik a Just Cause 4, itt az előzetes is!

Hirdetés

Érkezik a Just Cause 4, itt az előzetes is!

2006-ban egy mérföldkő jelent meg a játékvilág szunnyadó pusztáján. Az Avalanche Studios játéka a Just Cause, akkoriban még az Eidos Interactive gondozásában, aztán a fejlesztőgárda maradt, a kiadó meg a Square Enix lett, de ennek tulajdonképpen nincs is nagy jelentősége.

Hisz kit érdekel, hogy kinek az égisze alatt lát napvilágot Rico Rodriguez legújabb kalandja, a lényeg az, és mindig is csak az volt, hogy a lehető legőrültebb mutatványokkal tegyünk rendet, rántsuk egymáshoz a helikoptereket, kössünk össze embereket, hajtsunk végre életveszélyes manővereket, hogy aztán villámgyorsan realizálódjon bennünk epizódról epizódra, hogy itt a fizika törvényei nem rúghatnak labdába, ezúttal bármit megtehetünk, és szinte tényleg csak a fantáziánk szab határokat a történéseknek.

Emlékszem anno mennyire lesajnálva tekintettem a játékra.

Tényleg kell ez? Erre van szüksége a népnek?

Hirdetés

Komolyan erre kell elpazarolni a fejlesztési időt, a tehetséget és temérdek pénzt, amikor annyira kevés valóban értékelhető sandbox játék jelenik meg?

Aztán fanyalogva csak leültem és végigjátszottam, mert persze az ember hamar rádöbben, hogy igen, néha bizony erre van szükség. Néha az kell, hogy kikapcsoljuk az agyunkat és csak zúzzunk előre. Ha pedig már erről van szó, akkor miért is érnénk be valami gagyival? Miért ne játszhatnánk egy AAA címmel?

Nos így készült a Just Cause. Hogy miért lett ennyire sikeres?

Mert csak.

A sikert pedig nem kell megmagyarázni, még akkor sem, ha könnyen meg lehet. Mert az biztos, hogy a Just Cause széria felhőtlen szórakozást nyújt, erre pedig nagyon is vevő a játékostársadalom, az a legutóbbi, három évvel ezelőtt megjelent 3. epizód eladásain is jól látszanak. Így hát egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy lesz 4. rész, csak azt nem lehetett tudni, hogy mikor.

Nos, most már tudjuk: december 4 a jeles dátum. Bizony, alig 5 hónap.

Az Avalanche-es fiúk pedig rátettek még egy lapáttal: Rico ezúttal a Fekete Kéz ellen veti be minden eszközét, tudását és akrobatikáját, a megszokott eszközökkel, no és persze újakkal, melyek közt akad olyan elhanyagolható, nüansznyi kis apróság, mint egy jóképű hurrikán.

Ja igen, itt a videó is, kattintsatok a lenyílóra, elhihetitek, érdemes.

Just Cause 4 – előzetes (katt és lenyílik)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én bizisten várom. Máig emlékszem rá, hogy milyen jót szórakoztam (tunk) a hárommal bő két évvel ezelőtt és a videóból ítélve az az érzésem, hogy ez a negyedik rész esetében sem lesz másként.

Nektek mi a véleményetek? Örültök, hogy jön a következő rész, vagy számotokra ez a stílus már kifutotta magát?

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/erkezik-just-cause-4/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A hype pszichológiája - miért pörgünk rá őrülten egy játékra?

A hype pszichológiája – miért pörgünk rá őrülten egy játékra?

Soha életemben nem szerettem volna még semmit sem annyira, mint ezt a játékot. Ez a …