2019. augusztus 23., péntekMa Bence napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.23. Bence Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban

Hirdetés

Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban

Mostanában meglehetősen nehéz megkerülni azt az online őrületet, ami (amolyan meme jelleggel, de persze sosem szabad lebecsülni az emberi butaságot) az 51-es körzet “megrohamozására” invitálja a népet, az ArmA 3 néhány rajongója viszont a játékon belül vitte véghez a nonszensz tervet.

Lassan 2 millióan jelentkeztek már egyébként a felkapott eseményre, amiből nagy valószínűséggel (és remélhetőleg) az égvilágon nem lesz semmi végül. Talán emiatt is döntött úgy az ArmA 3 máig aktív közösségének egy része, hogy a játékon belül próbálják el a dolgot. A különleges raidről egy OperatorDrewski nevű YouTuber videót is készített:

Az alaphelyzet viszonylag egyszerű volt: egy kis csapat próbálta meg bevenni a szigorúan őrzött amerikai erődítményt, a civileket alakító brigádnak mindössze egy terepjárója és néhány robbanószere volt az akcióhoz, néhány rádiótorony hatástalanítása mellett pedig a bázison elrejtett járműveket kellett megtalálniuk. Az ellenálló csapatnak természetesen az volt a feladata, hogy minden erejükkel megőrizzék az 51-es körzet titkait.

Reméljük, hogy ez a jelenség megmarad a játék és mémek szintjén, de azért vannak kétségeink.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/arma-3-area-51-raid-266070.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead - itt a hivatalos poszter és egy rövidke összefoglaló a tizedik évadhoz

The Walking Dead – itt a hivatalos poszter és egy rövidke összefoglaló a tizedik évadhoz

A csatorna a megjelenésig minden csütörtökön közzé tesz egy kis hírt vagy információt a sorozatról, …