2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban

Hirdetés

Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban

Mostanában meglehetősen nehéz megkerülni azt az online őrületet, ami (amolyan meme jelleggel, de persze sosem szabad lebecsülni az emberi butaságot) az 51-es körzet “megrohamozására” invitálja a népet, az ArmA 3 néhány rajongója viszont a játékon belül vitte véghez a nonszensz tervet.

Lassan 2 millióan jelentkeztek már egyébként a felkapott eseményre, amiből nagy valószínűséggel (és remélhetőleg) az égvilágon nem lesz semmi végül. Talán emiatt is döntött úgy az ArmA 3 máig aktív közösségének egy része, hogy a játékon belül próbálják el a dolgot. A különleges raidről egy OperatorDrewski nevű YouTuber videót is készített:

Az alaphelyzet viszonylag egyszerű volt: egy kis csapat próbálta meg bevenni a szigorúan őrzött amerikai erődítményt, a civileket alakító brigádnak mindössze egy terepjárója és néhány robbanószere volt az akcióhoz, néhány rádiótorony hatástalanítása mellett pedig a bázison elrejtett járműveket kellett megtalálniuk. Az ellenálló csapatnak természetesen az volt a feladata, hogy minden erejükkel megőrizzék az 51-es körzet titkait.

Reméljük, hogy ez a jelenség megmarad a játék és mémek szintjén, de azért vannak kétségeink.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/arma-3-area-51-raid-266070.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

A The Game Awardson mutatkozott be az eddig Project Scarlett néven futó konzolcsalád, az Xbox …