2018. szeptember 22., szombatMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 274,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 274,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Elite: Dangerous – még rengeteg mindent terveznek a fejlesztők

Hirdetés

Elite: Dangerous – még rengeteg mindent terveznek a fejlesztők

Legutóbb csak az év elején lehetett olvasni az Elite: Dangerous-szel kapcsolatban, viszont a fejlesztők továbbra is gőzerővel dolgoznak a játékon, és már tervezik, hogy mivel rukkolnak elő 2019-ben.

A Frontier kommunikációs vezetője, Zac Antonaci számolt be a játék hivatalos fórumán egy bejegyzésben a stúdió terveiről és mérföldköveiről.

Sajnos részletekbe nem bonyolódott, viszont azt megtudtuk, hogy még idén lezárul a Chapter Four fejlesztése, és még 2018-ban élesedni fog a Beyond szezonjának utolsó frissítése. A következő nagyobb tartalmi frissítés pedig már kilépett a pre-produkciós státuszból, és több mint 100 munkatárs dolgozik, hogy elérje a csapat a kitűzött mérföldkövet.

Hirdetés

A jövőbeli tervekkel kapcsolatban Antonaci elmondta, hogy idén már nem fog több új fizetős tartalmi frissítés érkezni, illetve a jeges bolygók, valamint a flottaszállító járművek fejlesztését csak a Beyond lezárása után kezdik el.

A teljes blogbejegyzést erre a linkre kattintva éritek el. Ti mit vártok az Elite: Dangeroustól a közeljövőben?

Forrás: https://www.gamestar.hu/hir/elite-dangerous-fejlesztoi-tervek-252821.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezt kapta egy 15 éve Activision Blizzardnál dolgozó csapattag

MaxTurnbull nagy izgalmában Redditen osztotta meg a világgal apja jutalmát, aki közelmúltban kapta meg trófeáját …