2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Egy mérés szerint ezek a szezon legjobban várt játékai

Hirdetés

Egy mérés szerint ezek a szezon legjobban várt játékai

Érkezett az elmúlt hetekben néhány régóta várt játék, de az ünnepi szezon java még hátravan.

A Nielsen most adta ki kutatásának eredményeit, melynek során közel 6000 amerikai játékost kérdeztek meg arról, hogy nyolcvankét, szeptember 1. és december 31. között megjelenő játék közül melyiket mennyire várják, mit gondolnak róluk. Ezt követően a kutatók mindegyikhez rendeltek egy számot, majd rangsorolták őket.

A multiplatform címek közül az élen a Call of Duty: Black Ops 4 áll 99 ponttal, ezt követi a Red Dead Redemption 2 97-tel. A harmadik a Battlefield V 94-gyel (annak ellenére, hogy korábban egyesek bukást jósoltak neki), a negyedik a Fallout 76 92-vel, az ötödik pedig az Assassin’s Creed: Odyssey 91-gyel. PS4-en és Xbox One-on nem tudtak exkluzívokat versenyeztetni egymással, így előbbinél a Spider-Man 100 ponttal abszolút tartolt, utóbbinál a Forza Horizon 4 egy szerényebb 84-gyel végzett. A Switch-exkluzív kínálat már tartalmasabb, a Super Smash Bros. Ultimate és a Super Mario Party egyaránt 98 ponttal végzett az élen, viszont a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Let’s Go Eevee! közül előbbi ért el jobb értékelést. A listára csak a 70 pontnál többet elért játékok kerülhettek fel.

És ti mit vártok vagy vártatok a legjobban? 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/nielsen-meres-usa-254456.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Flux Caves – ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. …