2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Egy bugnak köszönhetően az űrben sétálnak a Warframe játékosai

Hirdetés

Egy bugnak köszönhetően az űrben sétálnak a Warframe játékosai

Néhány napja kezdték jelenteni játékosok egy különös Warframe bugot, aminek köszönhetően mindenféle extra felszerelés nélkül mehettek ki az űrbe.

A játékban vannak úgynevezett Archwing missziók, amik során a karaktereink kapnak spéci cuccokat, amelyek segítségével Star Fox stílusban akciózhatnak az űrben. Egy Reddit felhasználó, Kesu_ jelentette először, hogy véletlenül kikerült az űrbe, viszont ezt szárnyak nélkül tette. Eredetileg annyi volt a terv, hogy teljesíti a küldetésit a Földön, mielőtt tovább menne a többi bolygóra.

“Eljutottam Erpoig, ott vettem észre, hogy nincs rajtam az Archwing. Kíváncsiságból rákattintottam a node-ra (ez indítja el a küldetést). Elindult a visszaszámlálás, én pedig vártam, hogy kidobjon a játék vagy valami ilyesmi. Meglepetésemre feljött a töltőképernyő. Ekkor még azt hittem, hogy majd rám dob a játék valami helyettesítő szárnyakat, de még azt sem. Felszerelés nélkül indított el a küldetésben.”

Az első jelentések után az Eurogamer írói letesztelték a dolgot, és sikerült is reprodukálniuk.

Hirdetés

Később egy kezdő Warframe játékos is jelezte, hogy teljesen összezavarodott, amikor ez vele történt. Játszott vagy két napja a cuccal, így azt sem tudta, hogy a normális Archwing hogy működik, nemhogy mit kellene tennie, amikor bebugol.

A helyzet iróniája, hogy a játékosok jó ideje szeretnének valami hasonló élményt kapni a fejlesztőktől, csak nyilván kevésbé bugos formában. Talán majd egyszer.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/warframe-urseta-bug-254637.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Marvel nézhetővé tette az összes stáblistás jelenetet

A Marvel nézhetővé tette az összes stáblistás jelenetet

Minden magára valamicskét is adó Marvel-rajongó tisztában van vele, hogy csakis akkor hagyjuk el a …