2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / E3 2019 – görkoris sportjátékot jelent be a Ubisoft?

Hirdetés

E3 2019 – görkoris sportjátékot jelent be a Ubisoft?

Amellett, hogy Tom Clancy-s sorozatait szépen gondozza, a Ubisoft néha teljesen új ötleteknek is teret enged. Így születhetett meg például a Child of Light, a Grow Home és a Steep.

A következő érdekesség a Roller Champions lehet. Egy – egyébként a ResetErán is ismert – twitterező megosztotta a be nem jelentett projekt logóját, valamint pár képet, melyeket a Ubisoft szerzői jogra hivatkozva gyorsan eltávolíttatott. Ezeket New_Wabisabi is csak kapta, és annyit fűzött hozzá, hogy ha nem valódiak, egy tehetséges művész sok időt szánt az elkészítésükre. Később a Spieltimes is közzétette ezeket, saját forrásuktól úgy értesültek, multis játék lesz, amiben labdázással keverik a számunkra főleg amerikai filmekből ismert roller derbyt, azaz az ovális pályán görkorcsolyázást. Az oldalon egy rövid videó is található, mely az egyik pálya még félkész változatát mutatja be.

PC-re biztosan megjelenik, valamint várhatóan Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switchre is kiadják.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/e3/roller-champions-e3-2019-263655.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …