2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / E3 2019 – akár gyilkolás nélkül is végigjátszható a Cyberpunk 2077

Hirdetés

E3 2019 – akár gyilkolás nélkül is végigjátszható a Cyberpunk 2077

A Cyberpunk 2077 egy újabb demóját nézhetik meg jelenleg is Los Angelesben a szerencsések, az E3-as anyag viszont most sem fog kikerülni, így csak a helyszíni beszámolókra hagyatkozhatunk, szerencsénkre azonban ezekből is kiderül egy csomó érdekesség. Most például arról érkeztek hírek, hogy amennyiben úgy tartja kedvünk, egyetlen kósza ellenfél megölése nélkül is teljesíthetjük a játékot. 

A fejlesztők ráadásul azt is elárulták, hogy ezt a lehetőség csupán azért került be a játékba, mert a tavalyi E3-as demót követően ezt kifejezetten hiányolták a nézők. A közönség visszajelzése alapján változtattak tehát a játékon, ami egy végtelenül dicséretes hozzáállást tükröz. A most bemutatót demóban főhősünk, V egy elhagyatott bevásárlóközpontban suhant el az ott portyázó bandatagok mellett. Lopakodás közben lehetőségünk van hátulról támadva azonnal kivégezni, vagy ártalmatlanná tenni az ellenfeleket. Az utóbbi megoldást választva fojtófogásba szorítjuk a rosszfiúkat, majd ezt követőn akár tereptárgyakkal is rásegíthetünk arra, hogy szépen álomra szenderüljenek. Volt például olyan eset, hogy V nemes egyszerűséggel ledobta az eszméletét vesztett ellenséget egy szemétcsúszkán. A sunyulást kedvelő játékosoknak érdemes lesz rágyúrni a hacker skillekre is, hiszen ezek segítségével lekapcsolhatunk kamerákat, vírusokat küldhetünk az ellenfelek implantátumaira, vagy átvehetjük az irányítást gépezetek felett. Remek megoldás például meghackelni az üdítős autómat, majd míg az elromlott gép folyamatosan dobálja ki a dobozolt hűsítőket, és a rosszarcok ezt figyelik, mi szépen elosonhatunk. 

A Cyberpunk 2077 jövőre, egészen pontosan 2020. április 16-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/e3/e3-2019-cyberpunk-2077-oles-nelkul-264545.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legjobb mobiljátékok a héten

A legjobb mobiljátékok a héten

A Gears széria spin-offja mellett javasoljuk még, hogy próbáljátok ki a GRIS-t és a while …