2019. január 22., keddMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Dirty Bomb – nem fejlesztik tovább

Hirdetés

Dirty Bomb – nem fejlesztik tovább

Több mint három évvel ezelőtt indult el a Dirty Bomb nyílt bétája. Kezdetben sikeres volt a játék (nem kiugróan, de párezer érdeklődőt magához tudott csábítani), és a SteamCharts alapján mostanában sem esett az egyszerre játszó játékosok számának napi csúcsa 1000 alá. Egészen október 15-éig.

Valószínűleg nem az utóbbi pár nap miatt, de a fejlesztők bejelentették, hogy egy, a következő hetekben megjelenő kisebb bugfix után nem frissítik tovább a játékot, nem javítgatják, nem bővítik. Sajnos kénytelenek voltak belátni, hogy hiába töltötték fel tartalommal, nem tudtak vele sikert elérni, és pénzügyileg már nem éri meg foglalkozni vele. Szerencsére még pont időben szálltak ki, így mindenkinek, aki az All Merc Pack DLC-t megvette vagy legkésőbb 2019. január 31-ig megveszi, visszaküldik a pénzt a Steam tárcájába, és megtarthatja az összes zsoldost.

A játék addig fog életben maradni, amíg úgy látják, érdemes üzemeltetni a szervereket, és nem szivárog el túl sok játékos. A csapat nincs veszélyben, jelenleg is új projekteken dolgoznak. Tavaly a Wargaminggel álltak össze.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/dirty-bomb-splash-damage-254778.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Life is Strange 2 - egy régi ismerőst is megvillant a második rész launch trailere

Life is Strange 2 – egy régi ismerőst is megvillant a második rész launch trailere

Tavaly debütált a nagy sikerű Life is Strange folytatása, amelyben új főszereplők vették át Max …