2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Diablo: Immortal – a Blizzard szerint tisztán és világosan hallják a rajongók visszajelzéseit

Hirdetés

Diablo: Immortal – a Blizzard szerint tisztán és világosan hallják a rajongók visszajelzéseit

A cég bejelentések helyett nyugtató szavakkal igyekszik hatni a csalódott rajongókra.

Valószínűleg nincs videójátékszerető ember, aki ne hallott volna valamilyen formában a BlizzCont, azon belül is a Diablo játékokat körülvevő botrányról. Önmagában persze nem történt semmi botrányos, hiszen csak egy mobiljáték, a Diablo: Immortal került bejelentésre, ám a szinte kizárólagos PC-s múltra visszatekintő franchise szimpatizánsai azzal is inkább kiegyeztek volna, ha az elmúlt évekhez hasonlóan inkább semmilyen fejleménnyel nem szolgál a Blizzard.

A rajongók elsősorban a bejelentés körülményeit kifogásolják, hiszen az egy dolog, hogy egy ideig még biztos nem játszhatnak a Diablo 4-gyel, de a frissen bejelentett mobiljátékkal egy teljesen új közönség felé akar nyitni a Blizzard. A cég elnöke, J. Allen Brack azonban igyekezett megnyugtatni a játékosokat, miszerint látják és hallják az erőteljes reakciókat:

Számos érdekes reakció fogadta a bejelentésünket. Úgy gondolom, mindenki számára világos, hogy rengeteg játékos ki van éhezve a PC-s vagy épp konzolos Diablo tartalmakra. Mindez igen hangosan és érthetően a tudomásunkra lett hozva a BlizzCon alatt, és igazán szerencsések vagyunk, hogy egy olyan közönségről beszélünk, akik ennyire szenvedélyesen törődnek a franchise-szal. A közösség lelkesedése és elkötelezettsége azon fontos dolgok egyike, ami igazán különlegessé teszi a Blizzardot. Mi pedig ezt őszintén értékeljük, és nagyon fontos számunkra, hogy mit akarnak hallani legközelebb a játékosok, és hogy mit csinálhatunk másként, jobban a jövőben.

Hirdetés

Időközben az is kiderült, hogy a cég a kínai NetEase-zel való együttműködése nem az egyetlen és utolsó projektje lesz a platformon belül, hiszen a jövőben további mobiljátékokat is szívesen fejlesztenének. A Blizzard a bejelentés páratlanul negatív fogadtatásával együtt is magabiztos az Immortal sikerében, ám a PC-s és konzolos játékosokat sem szeretnék elhanyagolni, hiszen rendre hangoztatják: egyszerre több Diablo-projekten is dolgoznak a cég fejlesztői. Egy mindössze pár másodperces, “4”-es számot felvillantó előzetessel valószínűleg nagyobb hatásfokkal javítanának a csalódott rajongók kedélyállapotán. Álmodni már csak szabad.

Ti bizakodóak vagytok a Diablo jövőjével kapcsolatban?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/diablo-immortal-blizzard-visszajelzesek-255610.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bosszúállók: Végjáték - Tony Stark filmbéli lánya videóban kérte meg internetes zaklatóit, fejezzék be amit csinálnak

Bosszúállók: Végjáték – Tony Stark filmbéli lánya videóban kérte meg internetes zaklatóit, fejezzék be amit csinálnak

Lexi Rabe végtelenül cukin alakította a Bosszúállók: Végjátékban Tony Stark kislányát, nekem legalábbis örökre a …