2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Diablo: Immortal – a Blizzard szerint tisztán és világosan hallják a rajongók visszajelzéseit

Hirdetés

Diablo: Immortal – a Blizzard szerint tisztán és világosan hallják a rajongók visszajelzéseit

A cég bejelentések helyett nyugtató szavakkal igyekszik hatni a csalódott rajongókra.

Valószínűleg nincs videójátékszerető ember, aki ne hallott volna valamilyen formában a BlizzCont, azon belül is a Diablo játékokat körülvevő botrányról. Önmagában persze nem történt semmi botrányos, hiszen csak egy mobiljáték, a Diablo: Immortal került bejelentésre, ám a szinte kizárólagos PC-s múltra visszatekintő franchise szimpatizánsai azzal is inkább kiegyeztek volna, ha az elmúlt évekhez hasonlóan inkább semmilyen fejleménnyel nem szolgál a Blizzard.

A rajongók elsősorban a bejelentés körülményeit kifogásolják, hiszen az egy dolog, hogy egy ideig még biztos nem játszhatnak a Diablo 4-gyel, de a frissen bejelentett mobiljátékkal egy teljesen új közönség felé akar nyitni a Blizzard. A cég elnöke, J. Allen Brack azonban igyekezett megnyugtatni a játékosokat, miszerint látják és hallják az erőteljes reakciókat:

Számos érdekes reakció fogadta a bejelentésünket. Úgy gondolom, mindenki számára világos, hogy rengeteg játékos ki van éhezve a PC-s vagy épp konzolos Diablo tartalmakra. Mindez igen hangosan és érthetően a tudomásunkra lett hozva a BlizzCon alatt, és igazán szerencsések vagyunk, hogy egy olyan közönségről beszélünk, akik ennyire szenvedélyesen törődnek a franchise-szal. A közösség lelkesedése és elkötelezettsége azon fontos dolgok egyike, ami igazán különlegessé teszi a Blizzardot. Mi pedig ezt őszintén értékeljük, és nagyon fontos számunkra, hogy mit akarnak hallani legközelebb a játékosok, és hogy mit csinálhatunk másként, jobban a jövőben.

Hirdetés

Időközben az is kiderült, hogy a cég a kínai NetEase-zel való együttműködése nem az egyetlen és utolsó projektje lesz a platformon belül, hiszen a jövőben további mobiljátékokat is szívesen fejlesztenének. A Blizzard a bejelentés páratlanul negatív fogadtatásával együtt is magabiztos az Immortal sikerében, ám a PC-s és konzolos játékosokat sem szeretnék elhanyagolni, hiszen rendre hangoztatják: egyszerre több Diablo-projekten is dolgoznak a cég fejlesztői. Egy mindössze pár másodperces, “4”-es számot felvillantó előzetessel valószínűleg nagyobb hatásfokkal javítanának a csalódott rajongók kedélyállapotán. Álmodni már csak szabad.

Ti bizakodóak vagytok a Diablo jövőjével kapcsolatban?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/diablo-immortal-blizzard-visszajelzesek-255610.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összekeverték az Apex Legendsszel, sokan véletlenül egy hasonló nevű VR játékot vettek

Összekeverték az Apex Legendsszel, sokan véletlenül egy hasonló nevű VR játékot vettek

Az Apex Construct egy VR játék, ami tavaly márciusban jelent meg, mégis most pörögnek csak …