2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Devil May Cry 5 – még Dante kabátját is megkapod kétmillió forintért

Hirdetés

Devil May Cry 5 – még Dante kabátját is megkapod kétmillió forintért

A Capcom bizony nem bízza a véletlenre a Devil May Cry 5 népszerűsítését: a legutóbbi gameplay móka után újabb okot szolgáltatnak arra, hogy odafigyeljünk a játékra, ezúttal egy speciális gyűjtői kiadásra láttán kezdett el csorogni a nyálunk. 

A Capcom Japan ugyanis nem akármilyen csomagban árulja a játékot: a Devil May Cry 5 Ultra Limited Edition tartalmazza a három játszható karakter (azaz Dante, Nero és V) kabátjának replikáját. Persze nem mindhármat egyszerre, három árkategória van. A “legolcsóbb” V ruhadarabja, ez kb. 1,46 millió forintba kerül: 

Hirdetés

Egyel drágább a Nero kiadás, ami nagyjából 1,8 millió forintba fáj: 

A legtöbbet pedig nyilvánvalóan Dante változatáért kérnek el, ezt ugyanis hozzávetőlegesen 2,2 millió forintért vesztegetik. 

A Devil May Cry 5 megjelenése 2019. március 8-án várható a főbb platformokon. Ti fizetnétek valaha ennyit egy replikáért?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/devil-may-cry-5-ultra-limited-edition-254878.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több új játékon is dolgozik a Rockstar Games?

Több új játékon is dolgozik a Rockstar Games?

Ismét nyomoz a plebs, a /r/Bully2 subreddit egyik jól ismert tagja bukkant rá egy Rockstar …