2018. december 15., szombatMa Valér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.15. Valér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Destiny 2: Forsaken – hamarosan nem kell külön fizetni az Expansion Passért

Hirdetés

Destiny 2: Forsaken – hamarosan nem kell külön fizetni az Expansion Passért

Mint arról – nagy szenvedések árán – írtunk, a Destiny 2 első két DLC-je, a Curse of Osiris és a Warmind is csalódást okozott.

A Forsaken viszont nagyon jó lett, de ahhoz, hogy belevághassunk az új kalandokba, most még kell az alapjátékon felül az Expansion Pass is, mely hozzáférést kínál a két csomaghoz. Ez október 16-ától megváltozik, ugyanis a Forsaken megvásárlásával minden korábbi tartalomhoz hozzáférhetünk, így a Complete Collection ára (melyben a következő 3 DLC-re szóló Annual Pass is benne van) 30 000 forint környékéről 21 000 forintra csökken. Azt nem tudni, a többi kiadás ára hogyan változik, de mindenhol csökkenés várható, így aki az alapjátékot például a PlayStation Plus ajándékaként húzta be, annak érdemes megvárni a jövő hetet, mielőtt kiegészítőt vásárol.

Mindenki, aki október 16-áig kifizetett mindent a Forsakennel bezárólag, decemberben kap egy emblemet, egy shadert, két emote-ot és néhány consumable-t.

Hirdetés

Arról, hogy miért is olyan jó a Forsaken, itt írtunk.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/destiny-2-forsaken-expansion-pass-254480.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Anthem - külön előzetest kaptak az előrendelőknek járó, kifejezetten mutatós páncélok

Anthem – külön előzetest kaptak az előrendelőknek járó, kifejezetten mutatós páncélok

AZ előző hétvégén néhány szerencsés már rárepülhetett az Anthem alfájára, év elejére pedig béta teszteket …