2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Destiny 2 – az Activision Blizzard elmondta, miért tették ingyenessé PC-n

Hirdetés

Destiny 2 – az Activision Blizzard elmondta, miért tették ingyenessé PC-n

A BlizzCon 2018-on elég sok mindent jelentettek be, köztük például azt is, hogy a Destiny 2-t november 18-ig bárki megszerezheti PC-re, aki rendelkezik Battle.net fiókkal.

Elég sokan furcsállták ezt a vállalati döntést, sőt egyesek szinte kiszúrásnak tartják, hogy “csak” az alapjátékot kapjuk ingyen, illetve rengetegen megkérdőjelezték az Activision Blizzard jófejségét.

A kiadó nem teljesen elégedett a játék eladásaival, így a számos új játékosban bíznak, hogy még jobban felélénkül a Destiny 2 közössége, és esetleg többen megveszik a Forsakent, vagy éppen játékbeli kozmetikai eszközöket vásárolnak. Coddy Johnson, a cég CEO-ja pedig elmondta, hogy a Destiny 2 egy élő, folyamatosan változó, bővülő játék, és szeretnék, ha minél nagyobb lenne a közösség, és még többen megtapasztalhassák azt a világot és játékélményt, amelyet a játék képvisel.

Hirdetés

Johnson szerint a Forsaken nagyon jól sikerült kiegészítő lett, viszont úgy látták, hogy az új játékosok hezitálva vennék meg az alapjátékot, így pedig a Forsaken élményéből is kimaradnának.  Az Activision Blizzard a továbbiakban is igyekszik folyamatosan bővíteni a játékot, és bíznak benne, hogy a Destiny 2 alapjáték időszakos ingyenessé tétele jó katalizátor lehet az összeladások növelése szempontjából.

Ti kipróbáljátok a már ingyenes PC-s Destiny 2-t?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/destiny-2-activision-blizzard-free-pc-255608.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …