2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / DayZ – kapaszkodjatok meg, megjelenési dátumot kapott a teljes verzió

Hirdetés

DayZ – kapaszkodjatok meg, megjelenési dátumot kapott a teljes verzió

Bár már több mint négymillió példány fogyott a játékból, ezidáig nem jutottak el az 1.0-s, vagyis teljes értékű verzióig a DayZ fejlesztői. Hamarosan azonban elérkezik a régóta várt nap. 

Nemrég ugyanis kiderült, hogy december 13-án jelenik meg PC-re a teljes játék, vagyis az 1.0-s változat élesedéséig már csak alig pár nap van hátra. Majdnem öt teljes fejlesztéssel töltött év után jutottunk el eddig a pontig, és bár valószínűleg sokan már azt hittétek, a DayZ sosem fog elkészülni, az egyik első early access játékot végül tényleg sikerült befejezni. Hűthetjük a pezsgőt, csak hat nap, és itt a start. Addig pedig akárhányszor megnézhetjük az 1.0 érkezését bejelentő új előzetest. 

Ti tenni fogtok egy próbát a kész játékkal vagy az évek során teljesen elveszítettétek az érdeklődéseteket a DayZ iránt? 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/dayz-1-0-megjelenes-256818.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A hype pszichológiája - miért pörgünk rá őrülten egy játékra?

A hype pszichológiája – miért pörgünk rá őrülten egy játékra?

Soha életemben nem szerettem volna még semmit sem annyira, mint ezt a játékot. Ez a …