2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Darksiders III – ezt hozza a két DLC

Hirdetés

Darksiders III – ezt hozza a két DLC

Majdnem a szezon legvégén, november 27-én jelenik meg a Darksiders III, de a THQ Nordic már most arról beszél, mi jön utána.

Az első csomag a The Crucible lesz, melyben Fury harci képességeit egy fura entitás teszi próbára. Egy új helyszínre látogathatunk el, ahol ellenfelek hadait kell legyűrnünk vadonatúj jutalmakért.

Ezt valamivel később követi a Keepers of the Void, melyben a Serpent Holes lesz az úticélunk. Itt egy ősi fenyegetés vár ránk, új ellenfelekkel, új fejtörőkkel nézhetünk szembe egy vadonatúj fegyverért, valamint az Abyssal Armorért cserébe.

Hirdetés

Megjelenési dátumot egyikhez sem kaptunk, de várhatóan csak jövőre érkeznek. Mindkettőért külön kell fizetni, viszont a digitális speciális kiadásokhoz (Blades & Whip Edition, Deluxe Edition) alapból járnak – a meglehetősen drága, de cserébe elég tartalmas Apocalypse Editionnél ugyanakkor nincsenek feltüntetve.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/darksiders-iii-dlc-tartalom-254469.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar adventi játék 14. nap - retro élmény modern köntösben

GameStar adventi játék 14. nap – retro élmény modern köntösben

A Capcom nem csak a korábbi Mega Man játékok felújításával foglalkozott, de egy vadonatúj részt …