2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Darksiders III – ezt hozza a két DLC

Hirdetés

Darksiders III – ezt hozza a két DLC

Majdnem a szezon legvégén, november 27-én jelenik meg a Darksiders III, de a THQ Nordic már most arról beszél, mi jön utána.

Az első csomag a The Crucible lesz, melyben Fury harci képességeit egy fura entitás teszi próbára. Egy új helyszínre látogathatunk el, ahol ellenfelek hadait kell legyűrnünk vadonatúj jutalmakért.

Ezt valamivel később követi a Keepers of the Void, melyben a Serpent Holes lesz az úticélunk. Itt egy ősi fenyegetés vár ránk, új ellenfelekkel, új fejtörőkkel nézhetünk szembe egy vadonatúj fegyverért, valamint az Abyssal Armorért cserébe.

Hirdetés

Megjelenési dátumot egyikhez sem kaptunk, de várhatóan csak jövőre érkeznek. Mindkettőért külön kell fizetni, viszont a digitális speciális kiadásokhoz (Blades & Whip Edition, Deluxe Edition) alapból járnak – a meglehetősen drága, de cserébe elég tartalmas Apocalypse Editionnél ugyanakkor nincsenek feltüntetve.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/darksiders-iii-dlc-tartalom-254469.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Rögvest átadjuk nektek is a szót, ám előbb feltétlenül ki kell írnunk magunkból a frissen …