2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Dark Souls – több mint 25 millió példányt szállítottak le a franchise részeiből

Hirdetés

Dark Souls – több mint 25 millió példányt szállítottak le a franchise részeiből

A From Software és a Bandai Namco örömmel jelentették, hogy már több mint 25 millió példányt leszállítottak a Dark Souls különböző részeiből. Ebben az adatban benne vannak egyébként a digitális letöltések is.

Arra nem tért ki külön a hivatalos bejelentés, hogy melyik rész mennyire járult hozzá a sikerhez, de valószínűleg a Dark Souls Remastered is megtolta a számot. Egy ennyire sikeres franchise-zal a hátuk mögött nem lesz olyan nehéz tető alá hozniuk az Elden Ringet, amit az idei E3-on be is jelentettek. A játék ugyebár George R.R. Martin közreműködésével készül, szóval biztos nem egy tündérmese lesz.

Reméljük, hogy innentől csak még magasabbra tart majd az útja a srácoknak, és az Elden Ringgel egy újabb nagysikerű szériát fognak elindítani.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/dark-souls-from-software-shipped-264495.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …